Ρούπερτ Μέρντοχ: Χώρισε και επίσημα από την Τζέρι Χολ – Εκδόθηκε το διαζύγιό τους

Η Τζέρι Χολ και ο 91χρονος μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης, Ρούπερτ Μέρντοχ, χώρισαν και επίσημα, καθώς εκδόθηκε το διαζύγιό τους.

Το πρώην σούπερ μόντελ ζήτησε την περασμένη Τετάρτη 3/8 από το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες να ακυρώσει την αίτηση διαζυγίου. Λίγες ώρες μετά την είδηση της εξέλιξης, έγινε γνωστό ότι το ζευγάρι έχει διευθετήσει εξωδικαστικά το ζήτημα του διαζυγίου και «παραμένουν καλοί φίλοι», σύμφωνα με τη «Daily Mail». 

«Η Τζέρι Χολ και ο Ρούπερτ Μέρντοχ οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους. Παραμένουν καλοί φίλοι και εύχονται ο ένας στον άλλον τα καλύτερα για το μέλλον», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση που εξέδωσε εκπρόσωπος του πρώην ζευγαριού. 

Να σου θυμίσουμε ότι ήταν ο τέταρτος γάμος για τον Ρούπερτ Μέρντοχ, η περιουσία του οποίου αγγίζει το αστρονομικό ποσό των 14 δισ. λιρών, ενώ για την Τζέρι Χολ, τυπικά, είναι ο πρώτος γάμος, μετά από 22 χρόνια σχέσης – και τέσσερα παιδιά – με τον Μικ Τζάγκερ. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί με τον frontman των Rolling Stones σε μια παραλία στο Μπαλί το 1990, αλλά ο γάμος ακυρώθηκε μετά τον χωρισμό τους το 1999.

Πηγή φωτογραφιών: Splash/Ideal Images

Read More

And More