Ροζ σκάνδαλο για τον Μπόρις Τζόνσον: Γαργαλιστικές αποκαλύψεις για την παράνομη ερωτική σχέση του με την Τζένιφερ Άρκιουρι

Ο Μπόρις Τζόνσον και η Τζένιφερ Άρκιουρι υπήρξαν για τέσσερα χρόνια παράνομο ζευγάρι. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2011, όταν εκείνη σπούδαζε στον κλάδο των επιχειρήσεων ενώ εκείνος ήταν δήμαρχος του Λονδίνου, παντρεμένος με την πρώην σύζυγό του, Μαρίνα Γουίλερ, με την οποία έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, δύο αγόρια και δύο κορίτσια. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2012 και ολοκληρώθηκε το 2016.

Η Τζένιφερ Άρκιουρι μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση που είχε με τον Μπόρις Τζόνσον αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες ακόμα και για τις ερωτικές επαφές τους. Σύμφωνη με τη Sunday Mirror, η Αμερικανίδα επιχειρηματίας δήλωσε ότι μία φορά παραλίγο να τους πιάσει η σύζυγός του “στα πράσα”, αφού έκαναν σεξ στο σπίτι του, δέκα λεπτά πριν εκείνη επιστρέψει.

Η ίδια εκμυστηρεύτηκε: “Αρχίσαμε να διαβάζουμε “Μακβέθ”, που ήταν κάτι σαν προκαταρκτικά για εμάς. Του είπα “ας προχωρήσουμε στο καλό κομμάτι”. Μου απάντησε “με ξετρελαίνει αυτό πάνω σου, που θες να περνάμε στο καλό κομμάτι””. Η Τζένιφερ Άρκιουρι μίλησε και τα ανάμικτα συναισθήματα που ένιωθε όταν βρισκόντουσαν ερωτικά στο σπίτι της οικογένειάς του: “Αισθανόταν άσχημα για το γεγονός ότι συνέβη στο σπίτι της οικογένειάς του, όμως μου άρεσε πολύ να νιώθω ποθητή”.

Οι αποκαλύψεις για τον παράνομο δεσμό του Μπόρις Τζόνσον και της Τζένιφερ Άρκιουρι δεν σταματούν εδώ, καθώς η ίδια αναφέρει ότι ο Τζόνσον δεν μπορούσε να πάρει τα χέρια του από το σώμα της ενώ εκείνη είχε ερωτευτεί το μυαλό του. Η επιχειρηματίας εξομολογήθηκε ακόμη ότι τις πρώτες φορές που συνευρέθηκαν ερωτικά ήταν στο διαμέρισμά της, όπου υπήρχε και ένας στύλος του pole dancing ώστε να του χορεύει.

Η Τζένιφερ Άρκιουρι παραδέχεται ότι βρισκόντουσαν μία φορά την εβδομάδα, όμως σε αυτά τα τέσσερα χρόνια τον αγάπησε αληθινά. Πλέον, ο άνθρωπος που γνώρισε δεν υπάρχει. Οι δυο τους χώρισαν το 2016, όταν η επιχειρηματίας κατάλαβε ότι δεν μπορεί να είναι το τελευταίο πρόσωπο της λίστας του. Να σημειωθεί ότι ο Μπόρις Τζόνσον δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε αρνηθεί ότι είχε συνάψει σχέση μαζί της.

Read More

And More