Ροζ σκάνδαλο στο Χόλυγουντ! Ηθοποιός έπιασε τη γυναίκα του με τον πρώην της J.Lo!

Να ένα ακόμη ροζ σκανδαλάκι του καλοκαιριού!

”Δύο γάμοι καταστράφηκαν: Η Jada έκλεψε τον σύζυγο της J-Lo!”, ”O Will Smith έπιασε στο σπίτι του, στα πράσα την Jada με τον Mark Anthony”, ”Ο ταπεινωμένος Will απέλυσε όλο του το προσωπικό επειδή κάλυπτε τις ατασθαλείες της συζύγου του”, ”Λεπτομέρειες γύρω από τον χωρισμό τους”, είναι οι τίτλοι που έδωσε το περιοδικό ”weekly in touch”.

Λίγες μόλις ώρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού των γνωστών ηθοποιών του Χόλιγουντ, Will Smith και Jada Pinkett Smith, οι οποίοι πέρασαν 13 χρόνια έγγαμου βίου, το περιοδικό ”in touch” εξέδωσε σχετικό δημοσίευμα με τους προαναφερόμενους τίτλους στο εξώφυλλό του.

Παρόλα αυτά, όλες οι πλευρές διέψευσαν κατηγορηματικά αυτά τα δημοσιεύματα… Τι λέει όμως, το εξασέλιδο άρθρο;

Όπως διαβάσαμε στην ”Daily mail”, ο 49χρονος ηθοποιός, Will Smith, έπιασε στις αρχές του μήνα στα πράσα την 39χρονη σύζυγό του, Jada, στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, μαζί με τον τραγουδιστή, πρώην σύζυγο της Jennifer Lopez και συμπρωταγωνιστή της Jada στη σειρά ”Hawthorne”, Mark Anthony.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι συνεργάτες της ηθοποιού δήλωσαν με τη σειρά τους, ότι εδώ και καιρό είχαν παρατηρήσει την ερωτική χημεία ανάμεσα στην Jada Και τον Mark.

Το ζευγάρι όμως, σε χθεσινή δημόσια εμφάνισή του, προσπάθησε χαμογελώντας στον φωτογραφικό φακό να διαψεύσει τις φήμες περί προβλημάτων στο γάμο του και χωρισμού. Ο Will και η Jada απόλαυσαν -με τη συντροφιά των paparazzi- τη βόλτα και τις αγορές τους, ενώ λίγο μετά δείπνησαν σε εστιατόριο κι όταν δημοσιογράφος ζήτησε από τον πρώτο να σχολιάσει τις ”γελοίες” φήμες, εκείνος απάντησε χαμογελώντας ”Μόλις το έκανες…”, εννοώντας ότι συμφωνεί με τον χαρακτηρισμό ”γελοίες”.

Σύμφωνα όμως, με το περιοδικό, την επόμενη από την ημέρα που φέρεται να πιάστηκε στα πράσα με τον Anthony, η Jada έφυγε από το σπίτι, ενώ ο Smith απέλυσε το προσωπικό του, μιας και όλο αυτό το διάστημα κάλυπτε τη σύζυγό του.

Εσύ τι πιστεύεις;

Ποια ήταν τελικά η πέτρα του σκανδάλου σε όλη αυτή την υπόθεση, συνεπώς και στους δύο χωρισμούς;

Τι εννοούσε η Jennifer, όταν λίγο μετά τον χωρισμό της δήλωσε ”Αγαπώ αρκετά τον εαυτό μου γι’ αυτό και έφυγα!”;

Η Jada κι ο Mark ή η Lopez κι ο γοητευτικός Levi;

Read More

And More