Ryan Gosling: Μετά το La La Land… τι; Αυτή είναι η νέα ταινία που θα πρωταγωνιστήσει!

Ο Ryan Gosling θα είναι ο «Πρώτος άνθρωπος» στη νέα ταινία της Universal. Η ταινία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 12 Οκτωβρίου του 2018 και θα είναι μία ταινία για τη ζωή του Νιλ Άρμστρονγκ. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει, όπως και στο La La Land ο Ντάμιεν Σαζέλ και θα τιτλοφορείται «First Man».

Η εν λόγω ταινία είναι η μοναδική που έχει ανακοινώσει η εταιρεία για τη συγκεκριμένη ημερομηνία και θα παιχτεί ανάμεσα σε δύο ταινίες της Warner Bros, το «Aquaman» που θα βγει στις αίθουσες το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και το «Jungle Book: Origins», που θα βγει το αμέσως επόμενο. Η Universal έχει ανακοινώσει επίσης ότι θα κυκλοφορήσει μία ταινία τρόμου ένα Σαββατοκύριακο μετά το «First Man».

Το σενάριο της ταινίας έχει γράψει ο Τζος Σίνγκερ και πρόκειται για μία ταινία που αφορά τον πρώτο άνθρωπο της NASA που συμμετείχε στην αποστολή προσεδάφισης στο φεγγάρι, με επίκεντρο τα έτη 1961-1969. Το σενάριο βασίζεται στο βιβλίο του Τζέιμς Ρ. Χάνσεν, ενώ η ταινία θα διερευνήσει τις θυσίες και το κόστος που πλήρωσε ο Άρμστρονγκ και το έθνος για να πετύχει μία από τις πιο επικίνδυνες αποστολές στην ανθρώπινη ιστορία.

Την παραγωγή της ταινίας έχει αναλάβει ο Ουίκ Γκοντφρέ και ο Μάρτι Μπόουεν μέσω της Temple Hill Entertainment. Η DreamWorks Pictures θα συγχρηματοδοτήσει την ταινία.

Πηγή ΑΠΕ – ΜΠΕ

Read More

And More