Ryan Reynolds: Αποκάλυψε επιτέλους το όνομα της κόρης του!

Οι φήμες για το όνομα της κόρης του Ryan Reynolds και της Blake Lively δίνουν και παίρνουν από την στιγμή της γέννησης της πριν από περίπου 3 μήνες. Η μικρή τους κόρη γεννήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο κάτω από συνθήκες άκρας μυστικότητας, καθώς το ζευγάρι κρατά χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή.

Οι paparazzi μάλιστα κατάφεραν να απαθανατίσουν το ζευγάρι μαζί με την κόρη τους για πρώτη φορά, μόλις πριν από λίγες ημέρες.


Ο Ryan Reynolds σε πρόσφατη εμφάνιση του στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Στην αρχή οι φήμες ήθελαν τους διάσημους γονείς να έχουν ονομάσει την κόρη τους Violet, με τον Ryan Reynolds να το διαψεύδει λίγες ημέρες αργότερα. Στην συνέχεια είχε γραφτεί πως το κοριτσάκι τους είχε λάβει ένα λίγο πιο… αγορίστικο όνομα. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Ryan Reynolds σε τηλεοπτική εκπομπή του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου NBC, μάλλον η δεύτερη εκδοχή ήταν πιο κοντά στην αλήθεια, αφού η τριών μηνών κόρη που απέκτησε με την Blake Lively, ονομάζεται… James.

“Την λένε Butternut Summersquash! Όχι, αστειεύομαι. Έχει ακουστεί ήδη κι εγώ προσωπικά το έχω πει σε όποιον είχε ζητήσει να το μάθει. Την λένε James”, δήλωσε ο ηθοποιός στην εκπομπή The Today Show. Όπως διευκρίνησε ο ίδιος “Πριν αρχίσει να κυκλοφορεί η φήμη για το όνομα James, δεν ήθελα να είμαι αυτός που θα βγω και θα βροντοφωνάξω το όνομά της”, διευκρίνισε ο ίδιος.

Read More

And More