Ryan Reynolds – Blake Lively: Έτσι δίνουν τέλος στα σενάρια περί χωρισμού!

Δεν χωρά αμφιβολία πως ένα από τα πιο ερωτευμένα και αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood είναι η Blake Lively και ο Ryan Reynolds. Όχι μόνο παραμένουν full in love αλλά έχουν αποκτήσει και μια υπέροχη οικογένεια! Το ζευγάρι είναι παντρεμένο σχεδόν έξι χρόνια κι έχει μαζί δύο κόρες – την 3χρονη James και την μόλις 18 μηνών Ines. Τις τελευταίες μέρες, όμως, υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν να υπάρχουν σύννεφα στη σχέση των δύο αγαπημένων ηθοποιών.

Πιο συγκεκριμένα, μια πηγή δήλωσε στο International Business Times, πως το ζευγάρι περνάει κρίση στη σχέση του, καθώς τα τελευταία χρόνια ο Ryan εργάζεται εκτός πόλης, με συνέπεια η Blake να μένει στο σπίτι με τα παιδιά.

“Η απόσταση μεταξύ τους έχει μεγαλώσει. Ο Ryan Reynolds και η σύζυγός του Blake Lively παλεύουν να περάσουν μαζί λίγο ποιοτικό χρόνο».

Ο χολιγουντιανός σταρ, όμως, ο οποίος εκτός από πολύ γοητευτικός έχει και τεράστια αίσθηση του χιούμορ, απάντησε με τον δικό του τρόπο στο συγκεκριμένο δημοσίευμα. Είναι γνωστό, πως το ζευγάρι συνηθίζει να “τρολάρει” ο ένας τον άλλον, μέσα από τα social media και έτσι και αυτή την φορά ο Ryan θέλησε να το διακωμωδήσει… δίνοντας φυσικά τέλος στα σενάρια περί χωρισμού!

 

Σε απάντηση λοιπόν δημοσιεύματος του I.B Times, ο Reynolds έγραψε στο Twitter: «Μακάρι, να μπορούσα να έχω λίγο χρόνο για τον εαυτό μου».

Read More

And More