Ryan Reynolds: Πότε κατάλαβε ότι η Blake Lively είναι η γυναίκα της ζωής του!

Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood πέρα από τα πιο όμορφα. Η ιστορία της γνωριμίας τους έγινε ευρύτερα γνωστή. Το πρώτο τους ραντεβού ήταν σε ένα γιαπωνέζικο στη Βοστόνη και μάλιστα ήταν double date.

Στο εστιατόριο της ίδιας επωνυμίας, αλλά αυτή τη φορά στη Νέα Υόρκη, γιόρτασαν οι δυο τους τα 40α γενέθλια του Ryan. Είχαν κλείσει μόνο για τους δυο τους έναν ιδιωτικό χώρο γι’ αυτό τον σκοπό και τον είχαν στολίσει με μπαλόνια και κομφετί κορδέλες. Η Blake ανέβασε στο instagram της την παρακάτω φωτογραφία.

Λίγες μέρες αργότερα ο σέξι μπαμπάς απάντα στο περιοδικό GQ για την στιγμή που κατάλαβε ότι βρήκε τη γυναίκα της ζωής του. “Πιθανότατα μετά το σεξ”, είπε αστειευόμενος. Και συνέχισε: “Αράζαμε σε ένα εστιατόριο στην Tribeca το οποίο μένει ανοιχτό μέχρι αργά και μου και μου ήρθε έτσι απλά να της πω “Θέλεις να χορέψουμε;”. Δεν ήταν κανένας στο χώρο. Και ήταν μια στιγμή κατά τη διάρκεια του χορού που σκέφτηκα “Ίσως να ξεπέρασα τα όρια”. Έπειτα την πήγα σπίτι. Δεν θέλετε να σας περιγράψω τι έγινε μετά.”

Read More

And More