Σ. Αλαφούζος – Α. Κωνσταντινίδη: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ είναι αυτήν την περίοδο ο Σωκράτης Αλαφούζος και η Άριελ Κωνσταντινίδη. Το γνωστό ζευγάρι περνά μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο του γάμου.
Οι δυο τους δεν κρύβουν πια τον έρωτά τους και είναι αχώριστοι σε κάθε βραδινή τους έξοδο. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε πριν λίγες μέρες στο νυχτερινό κέντρο Rex που τραγουδά η Άννα Βίσση. Χαλαροί και ευδιάθετοι οι δυο ηθοποιοί πόζαραν αγκαλιά μπροστά στους φωτογράφους.
Το ζευγάρι φαίνεται πως περνά αρκετό χρόνο μαζί και προσπαθεί να μοιράζεται κοινές δραστηριότητες. Ο ένας στηρίζει τον άλλον σε κάθε του βήμα και το γεγονός ότι προέρχονται από τον ίδιο εργασιακό χώρο έχει βοηθήσει στο να υπάρχει κατανόηση ανάμεσά τους.
Τον τελευταίο καιρό μάλιστα, ο Σωκράτης Αλαφούζος βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών, καθώς την Παρασκευή αρχίζει το European Independent Film Festival και η ταινία του Μικρός Βασιλιάς-Little King, θα παιχτεί στο opening night στις 30 Μαρτίου!

Read More

And More