Σ. Αλαφούζος στο TLIFE: “Με την Άριελ είμαστε μαζί!”

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη για το ρόλο του στις “Κούκλες”, τα επόμενα επαγγελματικά του βηματα και το διαζύγιο με την Βάσω Γουλιελμάκη έδωσε στο TLIFE ο Σωκράτης Αλαφούζος.

Ο γνωστός ηθοποιός φέτος θα υποδυθεί έναν επιτυχημένο επιχειρηματία, παντρεμένο πολλά χρόνια με μια δυναμική γυναίκα, που αντιμετωπίζουν προβλήματα μέσα στη σχέση τους. “Στη σειρά “Κούκλες” θα υποδυθώ έναν δυναμικό επιχειρηματία παντρεμένο με την Ράνια Σχίζα που θα έχει επισης μια επιχείρηση που οργανώνει γάμους. Ο γάμος τους, όμως, θα έχει πολλά προβλήματα που η γυναίκα θεωρεί ότι έχει προκαλέσει ο άντρας και αντιδρά με ένα συγκεκριμένο τρόπο με αποτέλεσμα να υπάρχει μεταξύ τους μια ενδιαφέρουσα διαμάχη“, αναφέρει χαρακτηριστικά.
Ο ίδιος υπογραμμίζει πως πρόκειται για δυο ισχυρούς αντιπάλους που η σχέση τους θα βγάλει πολύ χιούμορ και οι σκηνές τους θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές. Ενώ, προσθέτει ότι τόσο το σενάριο, όσο και η σχέση του με την Ράνια Σχίζα είναι πολύ καλά και ιδιαίτερα δουλεμένα, ώστε να υπάρχει ένα καλό αποτέλεσμα.
Για το ρόλο του στη νέα σειρά του Mega, ο ίδιος θεωρεί ότι δεν αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες, αντίθετα μάλιστα βλέπει πως έχει και κάποια κοινά στοιχεία με τον ήρωα. “Πρόκειται για ένα χαρακτήρα που έχει κάποια κοινά στοιχεία με εμένα. Έχει έναν ιδιαίτερο δυναμισμό και ταυτόχρονα είναι λίγο κακός, με τη λογική ότι κάποιες φορές χρησιμοποιεί όχι και τόσο τίμιους τρόπους για να επιτύχει το σκοπό του“, αποκαλύπτει ο γνωστός ηθοποιός. Παρόλα αυτά, ο ίδιος θεωρεί πρόκληση τον κάθε ρόλο και του αρέσει να μπαίνει σε διαφορετικούς χαρακτήρες.
Ποιος είναι όμως ο τύπος της γυναίκας που μπορεί να τον συγκινήσει;
Ο Σωκράτης Αλαφούζος σημειώνει ότι στη σειρά θα γνωρίσουμε τέσσερις διαφορετικούς τύπους γυναικών, ωστόσο, ο ίδιος είναι ένας άνθρωπος που του αρέσουν εκ διαμέτρου διαφορετικοί χαρακτήρες. “Μου αρέσει η γυναίκα που είναι νοικοκυρά, αλλά και οι γυναίκες που έχουν ένα δυναμισμό”, εξομολογείται.
Όσον αφορά το χωρισμο του με την ηθοποιό Βάσω Γουλιελμάκη, ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρει ότι μπορεί να έχουν χωρίσει, αλλά οι προσωπικές τους σχέσεις είναι καλές, δεδομένου ότι υπάρχει και το παιδί τους. “Με την Βάσω έχουμε χωρίσει. Αυτή η ιστορία υπάρχει εδώ και δυο χρόνια και η Βάσω το αντιμετωπίζει το ίδιο καλά μ’ εμένα. Προτεραιότητά μας είναι το παιδί“, αναφέρει και προσθέτει ότι μια σχέση μεταξύ ανθρώπων του ίδιου επαγγέλματος έχει να κάνει κυρίως με την προσωπικότητα του κάθε ανθρώπου.
Ακόμη, για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι σε σχέση με την γνωστή ηθοποιό Άριελ Κωνσταντινίδη, ο ίδιος αναφέρει το εξης: “Με την Άριελ είμστε μαζί!”. Ωστόσo, προτιμά να κρατά ένα χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή και δεν θέλησε να πει κάτι παραπάνω γι’ αυτό το θέμα.
Παράλληλα, ο Σωκράτης Αλαφούζος είναι ένας ηθοποιός ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο. Ο ίδιος δεν θεώρησε ποτέ δύσκολο ή κακό το να είσαι διάσημος στη χώρα μας, ενώ, λέει ότι του αρέσουν οι αντιδράσεις του κόσμου που τον συναντά στο δρόμο. “Οι αντιδράσεις του κόσμου είναι πολύ καλές και χαίρομαι που αναγνωρίζουν τη δουλειά μου”, αναφέρει χαρακτηριστικά. Ταυτόχρονα, όμως, θεωρεί πρόκληση το να καταφέρει να κερδίσει και τη νέα γενιά. “Την παλαιότερη γενιά θεωρεί ότι “την έχω”. Θέλω να γνωρίσουν τη δουλεία μου και οι νεώτεροι”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο ίδιος αποκαλύπτει πως αγαπημένος ρόλος του στην τηλεόραση ήταν ο “Ορέστης” από τις “Αέρινες Σιωπές”, ενώ δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι ενόψει την οικονομικής κρίσης κι εκείνος, όπως και οι υπόλοιποι συνάδελφοί του έχουν άγχος για τη δουλειά.


Στο ρόλο του Ορέστη στις “Αέρινες Σιωπές”!

Read More

And More