Σ. Αλιμπέρτη: Στην πρώτη σειρά για να απολαύσει τον Γ. Πάριο με τους δύο γιους τους

Σ. Αλιμπέρτη: Στην πρώτη σειρά για να απολαύσει τον Γ. Πάριο με τους δύο γιους τους | tlife.gr

Βραδινή έξοδος για τη Σοφία Αλιμπέρτη. Η δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει αρκετό καιρό να εμφανιστεί μπροστά από τα φλας των φωτογράφων. Συνοδοί της δεν ήταν ένας, αλλά δύο άντρες. Μιλάμε φυσικά για τους δύο γιους της Μιχαήλ και Νικόλα από τον γάμο της με τον Γιάννη Πάριο. Όλοι μαζί βρέθηκαν στην πρώτη σειρά του θεάτρου για να απολαύσουν την νέα μουσική παράσταση του τελαυταίου, Όλα μου τα σ’αγαπώ που εχθές έκανε πρεμιέρα στο Θέατρο Παλάς.

/

Ο Μιχαήλ είναι πλέον 20 ετών με τον βενιαμίν της οικογένειας Νικόλα να κλείνει φέτος τα 16 του χρόνια.

/

Η Σοφία Αλιμπέρτη κάθησε μαζί με τους δύο γιούς της, φυσικά στην πρώτη θέση και παρακολούθησαν τον Γιάννη Πάριο να εξιστορεί όλα του τα σ’αγαπώ σε μια βιωματική και κάπως αυτοβιογραφική μουσική παράσταση.

Η Σοφία Αλιμπέρτη απέχει εδώ και 5 χρόνια από τα τηλεοπτικά πράγματα, με το νέο της πάθος ακούει στο όνομα Ομάδα Αιγαίο, με την οποία ταξιδεύει στα νησιά – και κυρίως στις άγονες γραμμές – προκειμένου να προσφέρει βοήθεια σε όσου το χρειάζονται και δεν μπορούν να βρουν στήριγμα στο κράτος. Πολλές είναι εκείνες οι φωνές που θέλουν την παρουσιάστρια να συζητά για την επιστροφή της στην τηλεόραση, χωρίς όμως τίποτα να έχει επιβεβαιωθεί…

READ more