Σ. Φειδά: Δεν μ’ αρέσει να είμαστε στα κανάλια με τον σύντροφό μου!

Η Σίσσυ Φειδά που όλο το χρόνο άλλαζε τα σπίτια και τις ζωές πολλών οικογενειών, σε συνέντευξη που έδωσε στη ”Real life”, μίλησε για την οικογένεια, τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, τον έρωτα και τον νέο της σύντροφο. Επιπλέον, παραδέχτηκε πως δεν θα έλεγε ”όχι” σε μια εκπομπή, που δεν έχει σχέση με το αντικείμενό της…

”Αυτό το λέω, γιατί έχω μάθει στη ζωή μου ποτέ να μην λέω ποτέ. Πριν από αρκετά χρόνια, μου είχε γίνει μια πρόταση και είχα πει ”μπα, δεν μ’ αρέσει η τηλεόραση”. Τελικά, ήρθε η στιγμή που το έκανα. Δεν θέλω να είμαι αφοριστική και απόλυτη”, δήλωσε η ίδια χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, η Σίσσυ επιβεβαίωσε το ότι έχει φτάσει κοντά στον γάμο, αλλά τελικά αυτός δεν έγινε και σχετικά με το πόσο εύκολο είναι να λες ”όχι” σε μια πρόταση γάμου ανέφερε:

”Εξαρτάται! Όταν υπάρχουν συναισθήματα, είναι πολύ δύσκολο. Όταν πάλι δεν υπάρχουν, πανεύκολο.”

Είναι ελαστική στα λάθη των συντρόφων της
”Είμαι γιατί κι εγώ έχω κάνει λάθη. Δεν είμαστε τέλειοι, γι’ αυτό δεν μπορούμε να ζητάμε το τέλειο.”

Αυτό που μπορεί να την απογοητεύσει σε μία σχέση
”Δεν μ’ αρέσει η κοροϊδία και ο άσχημος τρόπος”.

Δημιουργία οικογένειας
”Φυσικά το θέλω. Για να το κάνω όμως, θέλω να νιώθω πλήρης και ολοκληρωμένη.”

Έχει ψάξει το κινητό του συντρόφου της
”Παλαιότερα ναι. Εδώ και πολλά χρόνια όμως, όχι. Όσο μεγαλώνεις, η αντίληψή σου είναι εκπαιδευμένη και καταλαβαίνεις πράγματα, χωρίς να ψάξεις ή να παρακολουθήσεις.”

Οι καλοκαιρινές της διακοπές με τον σύντροφό της
”Η προσωπική μου ζωή θέλω και ήθελα πάντα να είναι εκτός δημοσιότητας και το προσπάθησα πάρα πολύ. Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες κυκλοφόρησαν γιατί ο φωτογράφος δεν σεβάστηκε την επιθυμία μας να μην τις δώσει

Είμαι κατασταλαγμένη, είμαι πολύ καλά και περνάω καλά! Δεν σημαίνει όμως, ότι μ’ αρέσει να είμαστε στα κανάλια και τις εφημερίδες, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει αύριο. Σ’ αυτή τη φάση της ζωής μου, συμβαίνουν ακριβώς τα ίδια πράγματα που συνέβαιναν και πριν από ένα χρόνο, απλώς έτυχε κάποιος φωτορεπόρτερ να μην το σεβαστεί.”

Διάβασε περισσότερα στην ”Real Life”.

Read More

And More