Σ. Καρβέλα: Έγινε στυλίστρια σε μεγάλο περιοδικό μόδας στην Αυστραλία!

Σ. Καρβέλα: Έγινε στυλίστρια σε μεγάλο περιοδικό μόδας στην Αυστραλία! | tlife.gr

Η Σοφία Καρβέλα που ζει μόνιμα στην Αμερική περίπου 3 χρόνια, έχει καταφέρει να κάνει μεγάλη καριέρα και να γίνει περιζήτητη λόγω της δημιουργικής δουλειάς της. Πρόσφατα μάλιστα ανέλαβε το styling φωτογράφησης του κορυφαίου περιοδικού «LoveCat» της Αυστραλίας!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Real life» η Σοφία λάνσαρε πέρυσι την δική της σειρά με μπλουζάκια, την οποία ονόμασε «Skar» και τα κομμάτια της φοριούνται από τις σταρ του Χόλιγουντ. Πλέον έχει ανοίξει τα δικά της φτερά και εκτός από την δουλειά της ως σχεδιάστρια, έχει εισχωρήσει στον κόσμο της μόδας αναλαμβάνοντας το styling για μεγάλα περιοδικά.

Η 29χρονη Σοφία μέσα από το styling της φωτογράφησης για το περιοδικό «LoveCat» θέλησε να αναβιώσει το look της Julia Roberts στην ταινία Pretty Woman. Η Ελληνίδα στυλίστρια προσπάθησε να προσδώσει στο διάσημο μοντέλο, Νicole Trunfio, ένα σαγηνευτικό look και τα κατάφερε! Φυσικά κέρδισε τις εντυπώσεις της Nicole που είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα καθώς έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της μόδας, όπως Chanel, Gucci, Versage κ.α

Δες φωτογραφίες…

READ more