Σ. Καρύδη: Παθαίνω κατά καιρούς κρίσεις ηλικίας!

Από τις πιο αξιόλογες και πετυχημένες ηθοποιούς της γενιάς της, η πανέμορφη Σμαράγδα Καρύδη με συνέντευξή της στο περιοδικό ΕΓΩ, αποκαλύπτει κρυφές πτυχές του εαυτού της, εξηγεί τον λόγο για τον οποίο δεν την ενδιαφέρει ο γάμος και εξομολογείται ότι έχει πάθει κρίση ηλικίας!

Για το γάμο και τους έρωτες

Έχετε δηλώσει παλαιότερα πως δεν θέλετε να παντρευτείτε. Έχει αλλάξει αυτό σήμερα; Μπορεί να μου έρθει καμμία τρέλα και να παντρευτώ. Μάλλον όχι όμως… Στην πραγματικότητα, δεν με ενδιαφέρει να παντρευτώ.

Δεν αντέχετε τη συμβίωση; Είμαι πάντα σε σχέσεις.Είμαι μονογαμική και συμβιώνω με τους συντρόφους μου. Ο γάμος όμως δεν με ενδιαφέρει.

Σας έχει τύχει να απιστήσετε ή να πέσετε θύμα απιστίας; Έχω αρκετή εμπειρία από σχέσεις και μου έχουν τύχει τα πάντα.Μετά από μια απιστία δίνετε δεύτερη ευκαιρία; Δίνω, αν θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο.Γενικά δεν είμαι απόλυτη και αξιολογώ πάντα τα γεγονότα ανάλογα με την κατάσταση που βρίσκομαι.

Για τις πλαστικές και το χρόνο που φεύγει…

Θα προχωρούσατε σε πλαστική επέμβαση ή έστω botox, εάν θέλατε να διορθώσετε κάτι πάνω σας; Μπορεί. Αλλά δεν θέλω να πω τι θα βελτίωνα. Σ’ αυτή την περίπτωση θα το πρόσεχαν όλοι.

Πως θα θέλατε να είστε σε δέκα χρόνια από τώρα; Με σώας τας φρένας! Να μην έχω πάθει κρίση ηλικίας ή ταυτότητας. Έχετε πάθει παρόμοιες κρίσεις κατά το παρελθόν; Γενικά παθαίνω κατά καιρούς κρίσεις ηλικίας ή ταυτότητας.Συνήθως μου βγαίνουν σε οργή και με πιάνουν τα νεύρα μου. Όπως λέει και ένας φίλος είμαι “φασαρία γκόμενα”. Ποτέ όμως δεν πέφτω στην αδράνεια και την κατάθλιψη. Μπορεί να γίνω μελοδραματική, ποτέ όμως καταθλιπτική.

Διάβασε περισσότερα στο ΕΓΩ που κυκλοφορεί

Read More

And More