Σ. Κεδίκογλου – Μ. Κόλλια: Πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά την δημοσιοποίηση της σχέσης τους

Πριν καλά, καλά καταλαγιάσει το σούσουρο για τη νέα σχέση του εκπροσώπου τύπου της κυβέρνησης με την οικονομολόγο Μαντώ Κόλλια, εμφανίζονται στον κυριακάτικο τύπο νέες φωτογραφίες από κοινή τους εμφάνιση. Το ζευγάρι που απασχόλησε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης βρέθηκε στο γάμο στενού πολιτικού φίλου του υφυπουργού στην Εύβοια.

Την περασμένη μόλις εβδομάδα δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες του κ. Κεδίκογλου σε τρυφερές στιγμές με την μέχρι πρότινος συνεργάτη του σε παραλία στο Σούνιο. Και ενώ η δημοσιοποίηση αυτής της σχέσης οδήγησε σε παραίτητη την κα. Κόλλια, που είχε προσληφθεί με εντολή του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ στο πολιτικό του γραφείο, οι δύο τους φαίνονται να ζουν τον έρωτά τους…

Η εφημερίδα Real News αυτή τη φορά δημοσιεύει την πρώτη τους κοινή εμφάνιση πριν ακόμη αποκαλυφθούν οι φωτογραφίες από τις προσωπικές τους στιγμές στην παραλία.

Οι δυο τους ήταν καλεσμένοι στο γάμο του αντιδημάρχου Χαλκίδας Φάνη Σπανού και της Μαρίας Αναστασίου στη Χαλκίδα. Το ρερπορτάζ αναφέρει πως άθελά της η Μαντώ Κόλλια έκλεψε για λίγο τα φλας των φωτογράφων από τη νύφη στην εκδήλωση που ακολούθησε το μυστήριο.

Όπως σημειώνει μάλιστα ο δημοσιογράφος Ανδρέας Τζίφας που υπογράφει το ρεπορτάζ, η χαρακτηριστική άνεση του Σίμου Κεδίκογλου απέναντι στους φωτογράφους είναι ένα σημαντικό δείγμα της απόφασής του να εγκαταλείψει το club των εργένηδων.

Read More

And More