Σ. Μπουλάς : »Στοπ. Δεν θέλω να πίνω γιατί με χαλάει» !

Σ. Μπουλάς : »Στοπ. Δεν θέλω να πίνω γιατί με χαλάει» ! | tlife.gr

Ο δημοφιλής ηθοποιός – μουσικός Σάκης Μπουλάς μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ και αποκάλυψε πολλές κρυφές πτυχές του χαρακτήρα του. Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην συζητηθεί το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. »Είδα τον θάνατο κατάματα και κατάλαβα ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να φοβόμαστε», δηλώνει ο υγιής πλέον Σάκης.

»Έπαθα οξύ πνευμονικό οίδημα. Ήμουν τρεις μήνες διασωληνωμένος και η κατάστασή μου χειροτέρευε. Τελικά επανήλθα. Ούτε εκεί πάνω δεν ήθελαν να με κρατήσουν» , λέει ο κωμικός χαριτολογώντας. Πλέον ασκείται καθημερινά και δεν πίνει καθόλου αλκοόλ: »Δεν πίνω ούτε σταγόνα. Το έκοψα μαχαίρι. Όχι όμως λόγω του προβλήματος. Μια μέρα ξύπνησα και είπα στοπ. Δεν θέλω να πίνω γιατί με χαλάει».

Όσον αφορά την σχέση του με το ωραίο φύλο εξομολογείται πως έχει βασανίσει αρκετές γυναίκες γιατί πάντα ήταν ο πιο ανώριμος σε μια σχέση. Τώρα για το ενδεχόμενο ένος τρίτου γάμου λέει χαρακτηριστικά: »Όχι. Κι αυτό γιατί ο γάμος είναι ένα σόου που γίνεται για τρίτους». Ωστόσο αυτή την περίοδο βρίσκεται σε σχέση και περνάει πολύ καλά!

READ more