Σ. Παπαδόπουλος: Γίνεται το κοροϊδάκι της… Κ. Παπουτσάκη! Δες που βρέθηκαν σήμερα

Σ. Παπαδόπουλος: Γίνεται το κοροϊδάκι της… Κ. Παπουτσάκη! Δες που βρέθηκαν σήμερα | tlife.gr
Λίγο πριν την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Το κοροϊδάκι της δεσποινίδος” στο θέατρο Αλέκος Αλεξανδράκης, το TLIFE βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου των συντελεστών στην Αθήνα και συνάντησε τον Σπύρο Παπαδόπουλο και την Κατερίνα Παπουτσάκη.
Οι πρωταγωνιστές της παράστασης, παρά το βροχερό καιρό, βρέθηκαν σήμερα το πρωί στην Πλάκα, σε ένα γραφικό “Καφενείο” και μας έδωσαν μια πρώτη γεύση για το τι θα δούμε στην αγαπημένη κωμωδία των Νίκου Τσιφόρου και Πολύβιου Βασιλειάδη.

Στην παρέα τους βρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Ταξιάρχης Χάνος, Τζένη Μπότση, Κάκια Ιγερινού, Τάσος Γιαννόπουλος, και πολλοί ακόμη νέοι ηθοποιοί που θα συμμετέχουν στο έργο.
Πρόκειται για μια κωμωδία που όλοι έχουμε αγαπήσει, όλοι έχουμε γελάσει με τις αθάνατες ατάκες της και έχουμε τραγουδήσει το “ένα χρυσόψαρο μεσά στη γυάλα”, το οποίο πρωτοπαρουσιάστηκε στο θέατρο στα τέλη της δεκαετίας του ’50.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος στο ρόλο του αφελή πλην τίμιου υπαλληλάκου, η Κατερίνα Παπουτσάκη στο ρόλο της κακομαθημένης κόρης, ο Ταξιάρχης Χάνος στο ρόλο του απεγνωσμένου διευθυντή για τις οικονομικές του ατασθαλίες και η Τζένη Μπότση στο ρόλο της μοιραίας γυναίκας συναντιούνται κάτω από τις σκηνοθετικές οδηγίες του Πέτρου Ζούλια και δημιουργούν μια κωμωδία παρεξηγήσεων μεταφέροντάς μας σε μια Ελλάδα του χθες, που έχει στοιχεία απ’ την Ελλάδα του σήμερα.

Απ’ τη μια ο έρωτας, αλλά κι απ’ την άλλη τα “κόκκινα ντοσιέ”, τα σκάνδαλα και οι απάτες συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν στην ελληνική μας πραγματικότητα.
Η συνέχεια επί της σκηνής…
Δες φωτογραφίες:

Κατερίνα Παπουτσάκη

Τζένη Μπότση

READ more