Σ. Παπαδόπουλος: “Με ενοχλεί ο Ελληνάρας με τα πολλά δήθεν”!

Σ. Παπαδόπουλος: “Με ενοχλεί ο Ελληνάρας με τα πολλά δήθεν”! | tlife.gr
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος όπως πάντα ευθύς και ειλικρινής μιλάει στο περιοδικό “Εγώ” για την τηλεόραση, την παράσταση που πρωταγωνιστεί και αποκαλύπτει πως τον ενοχλεί ο Ελληνάρας με τα πολλά δήθεν.
Ο ηθοποιός αποκάλυψε για το θέατρο που πρωταγωνιστεί ότι πρόκειται μια τρελή κωμωδία. “Ο Ντάριο Φο έκανε μια κωμωδία όπου γελάς, γελάς, γελάς, ώσπου κάποια στιγμή γελάς και με τα χάλια σου!, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Για το αν θα ξαναέκανε τηλεόραση και αν γενικά βλέπει τηλεόραση, ο ίδιος απάντησε: “Για να ξανακάνω τηλεόραση πρέπει να υπάρξουν προϋποθέσεις που σπάνια υπάρχουν πια. Έχω κάνει σίριαλ για 5 ζωές. Φτάνει. Ποτέ δεν βλέπω τηλεόραση. Από μικρό παιδί, δεν έχω ιδέα. Είναι πολύ ακραία η περίπτωσή μου”.
Όσον αφορά τις αρνητικές κριτικές και τα όσα έχουν γραφτεί για την “ΕΡΤ” και για εκείνον, είπε: “Με ενοχλούν. Δεν με στεναχωρούν, γιατί ξέρω τους λόγους για τους οποίους γράφτηκαν. Όταν κάποιος γράφει ότι… είσαι Κινέζος, λες ότι μάλλον κάποιο λόγο έχει που το γράφει. Επομένως, ας λέει ότι είμαι Κινέζος!».
Ακόμα, μίλησε για το “ψαλίδι” που έχει πέσει στην κρατική τηλεόραση: “Μιλάμε για απαράδεκτα πράγματα. Δεν νοείται τελειώνοντας την εκπομπή, να παίρνω πέντε ανθρώπους και να κάνω delivery, επειδή δεν έχουμε λεφτά για ταξί”.
Τέλος, αποκάλυψε τι είναι αυτό που τον ενοχλεί στην καθημερινότητά του : “Με ενοχλεί ο Ελληνάρας με τα πολλά δήθεν επάνω του. Είμαστε τόσα χρόνια στην Ευρώπη και από την άλλη λέμε “εμείς οι Ευρωπαίοι”. Τελικά, δεν είσαι Ευρωπαίος. Είσαι ένας μαμόθρεφτος παιδοβούβαλος που με τα ξένα λεφτά, με τις λαμογιές, παίρνεις ακριβά αυτοκίνητα και πας και νοικιάζεις ξαπλόστρες στην Μύκονο”.

Διάβασε περισσότερα στο «ΕΓΩ!» που κυκλοφορεί

READ more