Σ. Πασχάλη: Είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει! Νέα έξοδος με τον σύντροφό της

Με νέο σύντροφο βρήκε η καινούρια χρονιά την Σόφη Πασχάλη. Η σέξι γυμνάστρια ερωτεύτηκε και δεν έχει κανένα λόγο να το κρύβει. Ο αγαπημένος της, Τζίμης Τσενεμπής δεν λείπει στιγμή από το πλευρό της ενώ πέρασαν μαζί και τις ημέρες των γιορτών. Το ζευγάρι ταξίδεψε στον Παρανασσό με την κολλητή φίλη της Σόφης, Έλενα Παπαβασιλείου και το νέο της amore, Σταμάτη Κώνστα.

Οι δύο φίλες ξεκίνησαν σχεδόν ταυτόχρονα μια καινούρια σχέση και μάλιστα οι αγαπημένοι τους κάνουν και πολύ παρέα. Ο Τζίμης είναι επιχειρηματίας σε νυχτερινά κέντρα, αφού έχει υπάρξει συνεργάτης του Γρηγόρη Αρναούτογλου σε Βar στο Μαρούσι, μέτοχος σε bar στο Ψυχικό και ο ίδιος με την οικογένειά του διατηρούν μεγάλο Γραφείο Τελετών.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε σε βραδινή τους έξοδο στο Βaraonda. Το ζευγάρι έδειχνε να μην ενοχλείται από τα φλας.

Στο ίδιο μαγαζί, το ίδιο βράδυ διασκέδασε και ο Χρήστος Χολίδης με την αγαπημένη του αδερφή, Χριστίνα. Ο τραγουδιστής έχει μεγάλη αδυναμία στην όμορφη ξανθιά η οποία είναι δίπλα του σε κάθε του βήμα, τόσο επαγγελματικό όσο και προσωπικό. Άλλωστε η Χριστίνα είναι και η προσωπική του κομμώτρια!

Λίγα τραπέζια πιο πέρα συναντήσαμε ένα ακόμη αγαπημένο ζευγάρι της εγχώριας showbiz που σπάνια βλέπουμε σε βραδινές εξόδους.

Ο Γιώργος Θεοφάνους και η σύζυγός το, Βίλλυ απόλαυσαν την live εμφάνιση της Αμαρρυλίδας αλλά και τις μουσικές επιλογές της Ράνια Κωστάκη που ανέλαβε τον ρόλο του dj της βραδιάς.

Read More

And More