Σ. Παυλίδου: Καπνίζει το πούρο του Χ. Φερεντίνου! Δες πώς αντιδρά εκείνος

Από την επίσημη θεατρική πρεμιέρα του Χρήστου Φερεντίνου δεν θα μπορούσε να λείπει η σύζυγός του, Σοφία Παυλίδου. Η ηθοποιός στηρίζει τον παρουσιαστή σε κάθε του βήμα, πόσo μάλλον σε αυτό το νέο επαγγελματικό του ξεκίνημα.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε το αγαπημένο ζευγάρι μετά το τέλος της παράστασης.

Η Σοφία κάπνισε το πούρο του Ηρακλή Πουαρό, τον οποίο υποδύεται στο έργο ο Χρήστος. Δες πως αντέδρασε εκείνος βλέποντας την σύζυγό του να καπνίζει!

Τι πραγματεύεται όμως η παράσταση; Ο παρουσιαστής δέχεται μια παράξενη πρόσκληση σε μεταμεσονύχτια δεξίωση, από τον διευθυντή του μουσείου αυτοκινήτου, με αφορμή τον εορτασμό των ενενήντα χρόνων από τη δημιουργία αυτής της πολύτιμης και σπάνιας ιδιωτικής συλλογής. Ο Χρήστος, παρότι προβληματισμένος για το απρόσμενο αυτό κάλεσμα, στις 12 παρά εικοσιπέντε και εντελώς ξαφνικά, αποφασίζει να πάει. Στις 12 και πέντε ακριβώς βρίσκεται στην είσοδο του μουσείου, όπου προς μεγάλη του έκπληξη θα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα μυστηριώδες αίνιγμα που παραμένει ανεξιχνίαστο από το 1923…

Eμπνευσμένο από τον ήρωα της Αγκάθα Κρίστι Ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό.Στον ρόλο του Ηρακλή Πουαρό ο Χρήστος Φερεντίνος. Αντλώντας έμπνευση από τον ήρωα της Αγκάθα Κρίστι, Ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό, και ταξιδεύοντας μέσα στις μαύρες τρύπες του χρόνου, καλεί τους θεατές να παραστούν ως μάρτυρες στην εξιχνίαση ενός σκοτεινού εγκλήματος, άλυτου εδώ και 90 χρόνια.

Στην παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούν ακόμα (με αλφαβιτική σειρά) οι Σωκράτης Αλαφούζος, Δημήτρης Γεωργαλάς, Γιολάντα Καλογεροπούλου, Γωγώ Καρτσάνα, Καρολίνα Κάρτερ, Μιχάλης Κωνσταντινίδης, Λήδα Ματσάγγου, Σοφία Μιχαήλ, Παναγιώτης Νάτσης, Φίλιππος Παπαχριστοδούλου, Εβελίνα Παπούλια, Ευαγγελία Συριοπούλου, Γιώργος Τσιάλος

Read More

And More