Σ. Ρόκκος: Με την μικρή του πριγκίπισσα στην απονομή του πολυπλατινένιου άλμπουμ του!

Σ. Ρόκκος: Με την μικρή του πριγκίπισσα στην απονομή του πολυπλατινένιου άλμπουμ του! | tlife.gr
Πολυπλατινένιο έγινε το τελευταίο άλμπουμ του Στέλιου Ρόκκου “Ταυτότητα” και ο γνωστός ερμηνευτής γιόρτασε χθες το απόγευμα τη μεγάλη του επιτυχία. Φίλοι και συνεργάτες βρέθηκαν στο πλευρό του και είδαν την απονομή αλλά και την live του εμφάνιση στο party που έγινε στα “Reload Stores”.
Έκπληξη της βραδιάς ήταν η κόρη του Μέλια Ρόκκου που βρέθηκε στο κοινό. Η μικρή Μέλια που μονοπωλεί το ενδιαφέρον του διάσημου μπαμπά της έκλεψε την παράσταση, καθώς βρέθηκε στις πρώτες θέσεις μαζί με την μητέρα της και πρώην σύζυγό του γνωστού ερμηνευτή Νικολέτα Τρίκη.

/

Η Μέλια, μάλιστα, δεν σταμάτησε στιγμή να κοιτά τον μπαμπά της και να τραβά φωτογραφίες από το ipad, ενώ μόλις έγινε η απονομή βρέθηκε στην αγκαλιά του και του έδωσε ένα μεγάλο φιλί.

/

Από την μεριά του ο Στέλιος Ρόκκος έδειχνε πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος. Εξάλλου, ο ίδιος βρίσκεται στην πιο δημιουργική και ώριμη φάση της ζωής με έναν καινούριο δίσκο που έχει ήδη αγαπηθεί και μία μοναδική συνεργασία με τον Αντώνη Ρέμο που βρέθηκε επίσης στην απονομή.

/

Δες φωτογραφίες από την απονομή:

/

/

/

/

/

/

/

/

READ more