Σ. Τσιμτσιλή: Φωτογραφίζεται με φουσκωμένη κοιλίτσα και αποκαλύπτει το όνομα του δεύτερου μωρού της!

Μια εντυπωσιακή φωτογράφηση όπου μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, μόλις τέσσερις μήνες πριν γίνει για δεύτερη φορά μανούλα, έκανε για το περιοδικό “Hello!” η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η γνωστή παρουσιάστρια ποζάρει όλο χάρη και αποκαλύπτει πως το δεύτερο μωρό της θα είναι κοριτσάκι και θα πάρει το όνομα Μαίρη.
“Όταν έμαθα ότι είμαι ξανά έγκυος άρχισα να σκέφτομαι τι ήθελα περισσότερο. Και στα δυο ενδεχόμενα υπήρξαν σκέψεις που με έκαναν να θέλω είτε το ένα είτε το άλλο, αλλά νομίζω ότι περισσότερο ήθελα κοριτσάκι. Είμαι πολύ χαρούμενη!”, αποκάλυψε στη συνέντευξή της
Για τον σύζυγό της Θέμη Σοφό είπε: “Ο Θέμης είναι πολύ χαρούμενος. Μου λέει: ‘”Θα περπατάμε και θα λένε ο Θέμης και τα κορίτσια του” και φωτίζεται το πρόσωπό του”.

Ακόμα είπε ότι το δεύτερο παιδί ήταν κάτι που δεν είχε προγραμματίσει: “Ήταν κάτι που το θέλαμε πολύ αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το φανταζόμασταν ότι θα έρθει τόσο γρήγορα! Ίσως επειδή είχα και δυο ατυχίες στο παρελθόν. Όταν μου το ανακοίνωσε ο γιατρός ξαφνιάστηκα και αγχώθηκα. Αφού πέρασε το πρώτο τρίμηνο και είδαμε ότι το μωράκι είναι καλά, χαλάρωσα και το απόλαυσα”.
Τι δήλωσε όμως και για το όνομα της μικρής;
“Είμαστε παραδοσιακοί και θα της δώσουμε το όνομα της πεθεράς μου, θα την ονομάσουμε Μαίρη”.
Όσον αφορά στα κιλά της εγκυμοσύνης, δήλωσε: “Όποια γυναίκα λέει ότι δεν την ενδιαφέρει η εικόνα της λέει ψέματα. Εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάρει 20 κιλά, και φεύγοντας από το μαιευτήριο είχα χάσει μόνο 4! Βέβαια στη διάρκεια της εγκυμοσύνης απολάμβανα το φαγητό. Όταν έμεινα δεύτερη φορά έγκυος, μου είχαν μείνει τέσσερα κιλά. Τώρα έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι πρέπει να είμαι προσεκτική”.

Τέλος, για τις συζητήσεις με τον Alpha, ανέφερε: “Κουβεντιάζουμε για την ψυχαγωγική εκπομπή για τη ζώνη 8-10 το πρωί αλλά θα προτιμούσα να μην μπω σε λεπτομέρειες”.

Ωστόσο, το κανάλι της Κάντζας έχει ήδη κάνει επίσημη ανακοίνωση για την πρωινή ζώνη στου σταθμού. Διάβασέ την εδώ

Διάβασε περισσότερα στο “Hello!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More