Σ. Τσιμτσιλή: «Ο Θέμης είναι το πολύ… μπλα μπλα της ζωής μου»

Σ. Τσιμτσιλή: «Ο Θέμης είναι το πολύ… μπλα μπλα της ζωής μου» | tlife.gr

Η γλυκιά παρουσιάστρια του «Πολύ Μπλα Μπλα» μιλάει για τον αγαπημένο της και τις προετοιμασίες του γάμου τους τον Ιούνιο.

«Άνδρα της ζωής της» αποκαλεί τον Θέμη Σοφό η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της και μάλιστα το παραδέχεται κιόλας! Το περίμενε πάρα πολλά χρόνια κι άλλωστε η ευτυχία είναι κάτι που δεν κρύβεται όπως και ο έρωτας…

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Δεν θέλω να το μελετάω και να το πολυλέω γιατί δεν θέλω να προκαλέσω την τύχη μου αλλά και τον Θεό», δηλώνει η Σταματίνα στην εφημερίδα Espresso.

O γάμος τους θα γίνει τον Ιούνιο αλλά η ίδια έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες. «Δεν έχουμε κάνει πάρα πολλά. Δεδομένου ότι ο χώρος έχει κλείσει, και είναι το κτήμα Νάσιουτζικ, είμαστε χαλαροί… Δεν έχω πάει σε μαγαζιά για νυφικά να δω και να δοκιμάσω, ωστόσο έχω ρίξει μια ματιά στο Διαδίκτυο και έχω βρει αρκετά που μου αρέσουν», αναφέρει χαρακτηριστικά η παρου΄σιάστρια.

Πώς θέλει αλήθεια να είναι το νυφικό της; «Θα ήθελα κάτι ρομαντικό, παραμυθένιο και παράλληλα συντηρητικό. Θα ήθελα να είναι νυφικό – νυφικό… Δεν θα ήθελα να θυμίζει φόρεμα ή ακόμα κάτι πολύ μοντέρνο. Έχω καιρό μπροστά μου».

READ more