Σ. Τσιμτσιλή: Χαίρεται που περιτριγυρίζεται από μωρά και περιμένει το δικό της!

Η Φαίη Σκορδά, η Δέσποινα Καμπούρη και η Όλγα Λαφαζάνη είναι από τις καλύτερές της φίλες και έχουν ήδη ξεκινήσει να μεγαλώνουν την οικογένειά τους…

Το ίδιο φαίνεται πως επιθυμεί και περιμένει με ανυπομονυσία και εκείνη σύμφωνα με όσα δήλωσε στην εκπομπή “Μες στην καλή χαρά” που ήταν καλεσμένη. Η παρουσιάστρια υποστήριξε πως το τελευταίο διάστημα περιτρυγυρίζεται από μωρά και χαίρεται πολύ γιατί νιώθει ότι έρχεται και σε εκείνη...

Η Σταματίνα αποκάλυψε πως ακριβώς της είχε γίνει η πρόταση γάμου από τον σύντροφο της, Θέμη Σοσό! Ήξερε ουσιαστικά πως κάποια στιγμή πως θα της την κάνει, καθώς ο ένας έλιωνε όταν κοιτούσε τον άλλον και είχαν συζητήσει πως θέλουν να περάσουν όλη τους την ζωή μαζί. Ωστόσο ξαφνιάστηκε γιατί δεν περίμενε να της την κάνει τον Σεπτέμβριο, αλλά τον Φεβρουάριο που θα κλείνανε έναν χρόνο!

Η ίδια είναι από τις νύφες που δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου να βρουν νυφικό. Χρεάστηκε μόνο 5 λεπτά και πολύ λιγότερα για τα παπούτσια που θα βάλει εκείνη την ημέρα. Αποκάλυψε μάλιστα και το τραγούδι το οποίο μάλλον θα ακουστεί στον γάμο της με τον Θέμη και αυτό θα είναι το “Ψάξε με” του Χρήστου Δάντη.

Δεν θα μπορούσε φυσικά να μην μιλήσει και για την κατάσταση στο Alter και τα όσα αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα εκείνη και οι συνάδελφοί της. Από την φύση της είναι αισιόδοξος άνθρωπος και ελπίζει να πάνε καλά και χαρακτηριστικά αναφέρει πως και ο Χριστός πέρασε τον Γολγοθά του, αλλά στο τέλος αναστήθηκε και έτσι ελπίζει να αναστηθούν και εκείνοι στο Alter.

Read More

And More