Σ. Βούρος στην Τατιάνα: “Γεννήθηκα χωρίς δάχτυλα αλλά δεν στάθηκε εμπόδιο στα ονειρά μου”

Όσοι γνωρίζουν τον Στέφανο Βούρο κάνουν λόγο για ένα πολύ καλό παιδί με πολύ χιούμορ και τρομερή όρεξη για ζωή. Αυτό διαπιστώσαμε κι εμείς βλέποντάς τον να εξομολογείται στην Τατιάνα το πως βιώνει την καθημερινότητά του παρόλη την σωματική του αναπηρία. “Η διαφορετικότητά του δεν στάθηκε εμπόδιο στα όνειρά μου”, υποστηρίζει ο γιος του γνωστού ηθοποιού Γιάννη Βούρου δίνοντας μαθήματα ζωής και ανθρώπινης δύναμης.

Ο 25χρονος Στέφανος ως παιδί έμαθε από τους γονείς του να αντιμετωπίζει μόνος του και τα πιο απλά πρακτικά καθημερινά προβλήματα. Έμαθε να τα κάνει όλα με τον δικό του τρόπο και με πολύ πείσμα τα κατάφερε. Σήμερα, έχει τελειώσει τις σπουδές του στην δημοσιογραφία και με την βοήθεια του οργανισμού ΣΚΕΠ κάνει ομιλίες σε σχολεία σχετικά με αυτά που αντιμετωπίζει.

Εξηγεί πως δεν έχει νιώσει ποτέ μειονεκτηκά και πως το παγωμένα των παιδιών γίνεται μία όμορφη συζήτηση όπου τον ρωτούν κυρίως για πρακτικά ζητήματα! Στην εκπομπή μίλησε και ο Γιάννης Βούροςο οποιός δήλωσε περήφανος για τον γιο του!

Δες όσα είπε ο Στέφανος στην Τατιάνα!

Read More

And More