Σ. Βρεττός: Από τους κηπουρούς του Mega σε live εμφανίσεις! Φωτογραφίες

Ο Σωτήρης Βρεττός, ο Μάκης Τσόκας και ο Γιάννης Παναγιωτόπουλος γέμισαν την μικρή οθόνη με χρώματα και μυρωδιές. Οι τρεις “Κηπουροί” του Mega αγαπήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό και ενώ συνεχίζουν να μας δίνουν τις πολύτιμες συμβουλές τους, ο ένας από τους τρεις ξεκινάει την καριέρα του σε έναν διαφορετικό “κήπο”. Αυτόν της μουσικής! Αναφερόμαστε βέβαια στον Σωτήρη ο οποίος αν και αγαπούσε πάντα την μουσική ποτέ μέχρι σήμερα δεν την είχε δει επαγγελματικά! Μέχρι σήμερα όμως γιατί πλέον όχι μόνο ξεκίνησε live εμφανίσεις αλλά ετοιμάζεται, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE να βγάλει και το πρώτο του CD.

Είμαι μια δουλειά την οποία δούλευε καιρό παράλληλα με την εκπομπή. Τώρα που τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν μπορεί να αφοσιωθεί σε αυτήν και πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει από την εταιρεία The sound of everything η πρώτη δισκογραφική δουλειά της μπάντας του η οποία λέγεται Star Motel! Μαζί του είναι η Νατάσα Αντωνοπούλου και ο Δημήτρης Μπακάλης τους οποίους γνωρίζει από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπως δηλαδή και τον Μάκη με τον Γιάννη.

Στην ερώτηση αν δεν ασχολούνταν με την γεωπονία τι θα ήθελε να κάνει ο Σωτήρης απαντούσε πάντα μουσικός. “Η μουσική είναι το hobby μου από πιτσιρικάς. Πιάνο, κιθάρες, πάντα έγραφα και ασχολιόμουν αλλά πάντα για προσωπική ευχαρίστηση”, εκμυστηρεύεται ο Σωτήρης στο TLIFE συμπληρώνοντας πως πλέον σκέφτεται να ασχοληθεί σοβαρά με τη μουσική αφού όλα αυτά τα χρόνια δεν σταμάτησε να της αφιερώνει χρόνο και αυτό σημαίνει πως υπάρχει λόγος.

Το TLIFE τον συνάντησε στο πρώτο του live με τους Star Motel, σε γνωστό στέκι στο Μαρούσι! Παρά το άγχος τους κατάφεραν να ξεσηκώσουν το κοινό με τα κομμάτια τους ενώ ανάμεσα στους θαμώνες εντοπίσαμε και τον Μάκη Τσόκα!

Read More

And More