Σ. Χρηστίδου: “Αν ο διευθυντής του καναλιού μου ζητήσει να κάνω μπότοξ, θα το κάνω!”

Σ. Χρηστίδου: “Αν ο διευθυντής του καναλιού μου ζητήσει να κάνω μπότοξ, θα το κάνω!” | tlife.gr

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για τη σχέση της με την Ναταλία Γερμανού, την εμπειρία της στο χώρο της τηλεόρασης, τις θυσίες που θα μπορούσε να κάνει, την αμοιβή της, αλλά και τη σχέση της με την οικογένειά της.

Πάντα χαμογελαστή, η Σίσσυ αποκάλυψε στο “Glam” ότι στόχος της ήταν να γίνει δημοσιογράφος, αλλά στην πορεία προέκυψε η τηλεόραση. “Στόχος μου δεν ήταν να γίνω παρουσιάστρια, αλλά δημοσιογράφος. Απλώς η παρουσίαση είναι ένα παρακλάδι και η δουλειά σε πάει μόνη της”, ανέφερε και τόνισε πως δεν βάζει στόχους στα επαγγελματικά, καθώς αυτό που την ενδιαφέρει κυρίως είναι η οικογένειά της.
Η ίδια δήλωσε μάλιστα, ότι θα τα παρατούσε όλα αν χρειαζόταν να μείνει στο σπίτι. Αυτός είναι, άλλωστε και ο λόγος που κάνει μονοετή συμβόλαια. Εξάλλου, η ίδια δεν ενδιαφέρεται πολύ για τα οικονομικά. “Δεν είμαι παρουσιάστρια πρώτης γραμμής για να έχω “χρυσά” συμβόλαια με εκατομμύρια”, παραδέχτηκε και εξομολογήθηκε πως δεν είναι καθόλου καλή στο θέμα τον οικονομικών και γι’ αυτά τα διαχειρίζεται όλα ο Θοδωρής. “Ο Θοδωρής έχει αναλάβει το οικονομικό κομμάτι των λογαριασμών. Δηλαδή ο μισθός μου πάει σε αυτόν κι εκείνος μου κόβει άλλον μισθό. Εγώ δεν ξέρω να διαχειρίζομαι τα χρήματα”, σημείωσε.
Στην ερώτηση για το αν θεωρεί την Ζέτα Μακρυπούλια ηθοποιό, η Σίσσυ απάντησε το εξής: “Δεν θέλω να είμαι σαν αυτούς που κάνουν δηλώσεις για την Ζέτα. Θεωρώ ότι εκμεταλλευόμαστε αυτήν τη στιγμή το όνομά της και το γεγονός ότι πουλάει. Είναι αυτονόητο ότι είναι ηθοποιός, γιατί έχει σπουδάσει, έχει κάνει τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο”.
Μιλώντας για την εμφάνισή της και το μπότοξ, η ίδια εξομολογήθηκε το εξής: “Δεν μπορώ να είμαι απόλυτη αλλά προς το παρόν δεν με αφορά το μπότοξ. Αν έρθει όμως ο διευθυντής του καναλιού και μου πει ότι για να συνεχίσεις πρέπει να κάνεις μπότοξ, θα το κάνω”.
Όσον αφορά την οικογένειά της, η Σίσσυ δηλώνει πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να κάνει και δεύτερο παιδάκι.
Τέλος, για τη σχέση της με την Ναταλία Γερμανού, η νεαρή παρουσιάστρια είπε το εξής: “Η Ναταλία είναι ένας άνθρωπος εξαιρετικά ακομπλεξάριστος, δεν λειτουργεί γυναικεία, λειτουργεί εντελώς αντρικά και οι άντρες είναι πιο ντόμπροι”.

READ more