Σάγια: Συγκινεί με την αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας της – «Είχα πολλά ινομυώματα στη μήτρα»

Σε μια πολύ προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Σάγια μιλώντας στο περιοδικό εγώ και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Η τραγουδίστρια, αποκάλυψε πως ένα γυναικολογικό πρόβλημα που είχε, την έκανε να πιστεύει πως μπορεί να μην αποκτήσει ποτέ παιδιά. Με τη βοήθεια ωστόσο ενός πολύ καλού γιατρού τα κατάφερε και γι’ αυτό θεωρεί πως ο γιος της είναι ένα θαύμα.

Ο ερχομός του γιου σου ήταν ένα θαύμα;

Μου είπαν ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην μπορώ να κάνω παιδιά. Ο ερχομός του γιου μου είναι ένα θαύμα γιατί ήρθε από το πουθενά. Από εκεί που νόμιζα ότι δεν θα γίνω τελικά μητέρα, βρέθηκε μπροστά μου ο άντρας μου και ο θείος του που είναι από τους καλύτερους γυναικολόγους στην Ευρώπη. Μόλις έμαθε το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είπε ότι θα με κάνει καινούρια. Έτσι κι έγινε!

Έκανες χειρουργείο;

Ναι, είχα πολλά ινομυώματα στη μήτρα, τα έβγαλα και μετά από έξι μήνες έμεινα έγκυος.

Όταν σου είπαν ότι υπάρχει ενδεχόμενο να μην μπορέσεις να να κάνεις παιδιά πως ένιωσες;

Στενοχωρήθηκα, δεν γινόταν να μην στενοχωρηθώ. Ο πρώτος γυναικολόγος μου είπε ότι ήταν πολύ σοβαρό και δεν ήξερε αν μπορεί να σωθεί η μήτρα μου. Λέω βρήκα τον άνθρωπό μου, με τον οποίο μπορεί να κάνω ωραία οικογένεια κι εσύ μου λες ότι μπορεί να γίνει αφαίρεση μήτρας; Ευτυχώς όμως πήγα στον θείο του άντρα μου που είναι εξαιρετικός γυναικολόγος.

Read More

And More