Σακίρα: Γεμάτο ένταση και νεύρα το τελευταίο τηλεφώνημα με τον Πικέ – Τι συνέβη

Η Shakira αποφάσισε μετά τον χωρισμό της από τον Πικέ να φύγε από την Βαρκελώνη και μετακόμισε στο Μαϊάμι με τους δύο γιους της. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αργεντίνικου μέσου ενημέρωσης La Nacion, η διάσημη Λατίνα τραγουδίστρια και η οικογένειά της αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το σπίτι που ανήκε στους γονείς της, λόγω μιας επιστολής έξωσης που εξέδωσε ο πατέρας του πρώην συντρόφου της.

Η επιστολή έξωσης, με καταληκτική ημερομηνία, θεωρήθηκε όπως ήταν επόμενο το τελευταίο χτύπημα της οικογένειας Πικέ προς τη Shakira και φέρεται να την έκανε να επισπεύσει την αναχώρησή της για τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ένα τηλεφώνημα που διέρρευσε μεταξύ του πρώην ζευγαριού από την εκπομπή Fiesta, αποκάλυψε ότι υπήρξε αλλαγή στα σχέδια και η μετακόμιση επιταχύνθηκε λόγω της επιδείνωσης της κατάστασης του πατέρα της. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Hola, το επόμενο βήμα θα ήταν μια νέα επέμβαση που θα αναλάμβαναν το δεύτερο τρίμηνο του έτους.

Το τηλεφώνημα δεν πήγε καθόλου καλά και ο Πικέ θύμωσε πολύ. Μια πηγή που βρίσκεται κοντά στην τραγουδίστρια εξήγησε ότι η Shakira αισθάνθηκε άβολα και αναστατώθηκε, επειδή η τελευταία συζήτηση δεν ήταν καθόλου φιλική. «Ο Πικέ θυμώνει, δεν ακούει τη λογική», πρόσθεσε η πηγή.

Read More

And More