Σακίρα – Πικέ: Ποια είναι η «πέτρα του σκανδάλου» στις φήμες χωρισμού του ζευγαριού

Τον γύρο του κόσμου κάνει τα τελευταία 24ωρα η είδηση ότι η Σακίρα και ο Πικέ χωρίζουν, μετά από απιστία του ποδοσφαιριστή. Σκανδαλοθηρικά περιοδικά έκαναν λόγο αρχικά, ότι ο άσος της Μπαρτσελόνα εθεάθη σε μπαρ της Καταλονίας, μαζί με τον συμπαίκτη του Ρίκι Πουτς και στην παρέα τους βρίσκονταν ξανθιές αιθέριες υπάρξεις…

Σήμερα το περιοδικό «Cuore» αναφέρει πως «πέτρα του σκανδάλου» για Σακίρα και Πικέ είναι μία 20χρονη ξανθιά καλλονή, η οποία σπουδάζει και εργάζεται ως υποδοχή σε κλαμπ και χώρους εκδηλώσεων. Πηγές κοντά στον Πικέ λένε πως απλώς συνδέονται με μία στενή φιλία, ωστόσο για κάποιους άλλους, οι κοινές εμφανίσεις τους κρύβουν κάτι άλλο.

Σημερινά δημοσιεύματα κάνουν λόγο ότι τελικά «πέτρα του σκανδάλου» αποτέλεσε μία μητέρα συμπαίκτη του Ισπανού ποδοσφαιριστή, αυτή που συμμετείχε στην απιστία του. Ειδικότερα, σύμφωνα με το… ρεπορτάζ, ο Πικέ είχε σεξουαλικές σχέσεις με τη μητέρα του 17χρονου συμπαίκτη του, Γκάβι, ο οποίος και δεν γνώριζε τίποτα για την υπόθεση. Μάλιστα, όπως γράφουν, η Σακίρα ανακάλυψε όμως το γεγονός και μάλιστα φέρεται να τους έπιασε στα… πράσα και αυτός ήταν ο λόγος που έφυγε από το σπίτι τους στη Βαρκελώνη.

Πηγή φωτογραφίας: Splash/Ideal Images

Read More

And More