Σακίρα: Ζευγάρι με τον πρωταγωνιστή του «Emily in Paris», Λουσιέν Λαβίσκουντ;

Έντονες είναι οι φήμες το τελευταίο διάστημα που θέλουν τη Σακίρα να έχει προχωρήσει και επίσημα στην προσωπική της ζωή, μετά το διαζύγιό της με τον Ζεράρ Πικέ.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η Κολομβιανή σταρ έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Βρετανού ηθοποιού, Λουσιέν Λαβίσκουντ. Οι δυο τους γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του μουσικού βίντεο για το νέο τραγούδι της τραγουδίστριας με την Cardi B, «Punteria».

Και ενώ τα δημοσιεύματα μέρα με τη μέρα πληθαίνουν, σύμφωνα με πηγή της Daily Mail, οι θαυμαστές της έχουν ανησυχήσει, καθώς θεωρούν ότι ο ηθοποιός την εκμεταλλεύεται για τη φήμη.

Η ίδια πηγή αναφέρει πως «η Σακίρα θέλει απεγνωσμένα να ερωτευτεί», συνεπώς το στενό της περιβάλλον κρατάει επιφυλάξεις για την ουσία της σχέσης τους.

Τον Λουσιέν Λαβίσκουντ γνωρίσαμε  μέσα από τη συμμετοχή του στην σειρά του Netflix, «Emily in Paris» όπου υποδύεται τον Άλφι. 

Οι πρώτες φήμες ξεκίνησαν πριν μερικές εβδομάδες όταν οι δυο τους πήγαν για δείπνο στη Νέα Υόρκη, ενώ ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε σε γνωστό ιταλικό εστιατόριο της πόλης. Ο ηθοποιός μάλιστα, προηγουμένως είχε βρεθεί στο σόου της Σακίρα στην Times Square.

Read More

And More