Σάκης Αρσενίου – Survivor: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον αδερφό του – «Έπαθε εγκεφαλική παράλυση λόγω ιατρικού λάθους»

Ένας από τους νέους παίκτες που θα εισβάλει στο αποψινό επεισόδιο του Survivor στην ομάδα των Διασήμων, είναι ο Σάκης Αρσενίου, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση για να συμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης και είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό.

O Σάκης Αρσενίου μπορεί να μετρά αρκετά χρόνια στον καλλιτεχνικό χώρο και τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο για την προσωπική του ζωή γνωρίζουμε ελάχιστα πράγματα.

Ο γνωστός τραγουδιστής γεννήθηκε στις 19 Μαρτίου του 1987 στην Θεσσαλονίκη, όπου και μεγάλωσε. Από πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησε να ασχολείται με τον αθλητισμό, ωστόσο, στην πορεία μπήκε στη ζωή του το τραγούδι, όταν βρέθηκε σε μια οντισιόν και ανακάλυψαν την εξαιρετική του φωνή.

  

Έτσι, δεν άργησε να κάνει την εμφάνισή του σε μικρά νυχτερινά κέντρα και πίστες της συμπρωτεύουσας, αλλά και ολόκληρης της Βόρειας Ελλάδας. Λίγα χρόνια μετά, αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του και στην Αθήνα, μία κίνηση που τελικά αποδείχτηκε πολύ καλή, αφού κατάφερε να συνεργαστεί με σπουδαίος καλλιτέχνες. 

Ο Σάκης Αρσενίου μπορεί λόγω της ιδιότητάς του να βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, προτιμά να μη απασχολεί τα Μέσα με οτιδήποτε άλλο πέρα από τα επαγγελματικά του.

Ο ίδιος μιλάει σπάνια για την προσωπική του ζωή, ωστόσο στο παρελθόν είχε αναφερθεί δημόσια για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο αδερφός του, ο οποίος είναι εγκεφαλικά παράλυτος.

«Για εμένα πια ο αδερφός μου, αν και παιδί με ιδιαιτερότητες, είναι φυσιολογικός…Ο αδερφός μου γεννήθηκε κανονικά, λίγο πρόωρος, όμως όπως μου είπε η μητέρα μου, ένα ιατρικό λάθος, μια αμέλεια, τον άφησε για λίγα δευτερόλεπτα χωρίς οξυγόνο και έγινε ό,τι έγινε. Οι γονείς μου του στάθηκαν φυσικά, είναι ήρωες για μένα, γιατί μετά τον Σωτήρη μπήκαν στη διαδικασία να κάνουν κι άλλο παιδί, εμένα και έπειτα την αδερφή μου. Είμαστε πολλοί δεμένοι…» είχε εξομολογηθεί ο τραγουδιστής στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή Μεσάνυχτα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Arseniou (@sakisarseniou_official)

«Με θυμώνει που η νοοτροπία του Έλληνα είναι έτσι που κοιτάει περίεργα. Απλά είναι κι ένας άνθρωπος αυτός… Έχω μαλώσει για τον Σωτήρη. Πιτσιρικάς έχω παίξει ξύλο για εκείνον, επειδή τον κορόιδευαν άλλα παιδιά και γελούσαν (…) Ο Σωτήρης ζει από θαύμα. Είχαν πάρει τη μητέρα μου τηλέφωνο και της είχαν πει ότι το παιδί δεν θα ζήσει. Έκανε την προσευχή της και σε μία ώρα άλλαξαν όλα…» είχε αναφέρει στην ίδια συνέντευξη.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Arseniou (@sakisarseniou_official)

«Με τον αδελφό μου, ο οποίος έπαθε εγκεφαλική παράλυση λόγω ιατρικού λάθους, είναι μια κατάσταση στην οποία έχω μεγαλώσει. Μπορεί οποιοσδήποτε άνθρωπος να γίνει έτσι. Το θεωρώ ευλογία να έχεις έναν τέτοιο άνθρωπο στο σπίτι σου και να τον μεγαλώνεις όπως μας έχουν μεγαλώσει οι γονείς μας. Μαθαίνεις πάρα πολλά πράγματα, βλέπεις αλλιώς τη ζωή και κάθε μέρα μαθαίνεις», είχε δηλώσει ο ίδιος στην εκπομπή Happy Day.

Read More

And More