Σάκης Αρσενίου – Survivor: Τι είχε αποκαλύψει για την προσωπική του ζωή και την τελευταία του σχέση

O Σάκης Αρσενίου μπορεί να μετρά αρκετά χρόνια στον καλλιτεχνικό χώρο και τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο για την προσωπική του ζωή γνωρίζουμε ελάχιστα πράγματα.

Ο γοητευτικός τραγουδιστής που πρόκειται να δούμε να αγωνίζεται στο Survivor για πρώτη φορά, πριν κάποιους μήνες με αφορμή κάποια δημοσιεύματα που είχαν κυκλοφορήσει για την προσωπική του ζωή, είχε μιλήσει κάνοντας κάποιες αποκαλύψεις.

«Έχω χωρίσει. Ήταν ένα φλερτ καλοκαιρινό, βγήκε το δημοσίευμα ένα μηνά μετά, είχαμε ήδη χωρίσει» είχε πει στο Mega Καλημέρα ο Σάκης Αρσενίου για μια σχέση που είχε δει το φως της δημοσιότητας το περασμένο καλοκαίρι, ενώ στην ίδια συνέντευξη είχε αποκαλύψει πως στη ζωή του έχει κάνει δυο σχέσεις με καθεμιά να διαρκεί από δυο χρόνια.

«Έχω απιστήσει, έχω ερωτηθεί και το έχω πει. Ήμασταν καμία εβδομάδα χωριά και μετρά δεν άντεξε, γύρισε» είχε παραδεχτεί ο Σάκης Αρσενίου λέγοντας μάλιστα πως η μαμά του τον πιέζει να παντρευτεί γιατί θέλει εγγονάκι αλλά ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του μικρό.

Όσο για τον λόγο που έχει επιλέξει να μην εκθέτει την προσωπική του ζωή έχει πει: «Είμαι από τους ανθρώπους που δεν θέλουν να προκαλούν με την προσωπική τους ζωή. Υπάρχει μια προβολή παραπάνω όταν μιλάς για την προσωπική σου ζωή, αλλά κάνω μια δουλειά που ήδη εκτίθεμαι. Πολύ δεν θέλουν να κρύβουν την προσωπική τους ζωή για να εξυπηρετούν άλλους σκοπούς…”

 

Read More

And More