Σάκης Αρσενίου: Ξεσπά κατά του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ: «Είναι ντροπή και ξεφτίλα»

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ από την πρώτη ημέρα που εισέβαλλε στο Survivor, καθώς, σχεδόν καθημερινά έρχεται αντιπαράθεση και κόντρες με τους συμπαίκτες του.

Πλέον, ο γνωστός make up artist έχει αρχίσει να δημιουργεί εκνευρισμό και σε όσους παρακολουθούν το ριάλιτι επιβίωσης, με τους περισσότερους να πιστεύουν πως προσπαθεί να ανακατέψει τους πάντες.

Αυτή τη φορά, ο Σάκης Αρσενίου, ξέσπασε κατά του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, μετά τις δηλώσεις του δεύτερου περί φλερτ ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τη Σοφιάννα Αβραμάκη.

Ο Σάκης Αρσενίου ο οποίος παρέμεινε στον Άγιο Δομίνικο για λίγο διάστημα έγραψε χαρακτηριστικά: «Είναι ντροπή και ξεφτίλα να ξεστομίζεις ότι σου κατέβει στο μυαλό και να θίγεις προσωπικότητες χωρίς να υπολογίζεις γυναίκες παιδιά οικογένεια και ότι μπορεί να στεναχωρήσει ή να φέρει κάποιον σε δύσκολη θέση απλά και μόνο για να ικανοποιήσεις το ψώνιο και τη βλακεία που σε διακατέχει. Πετάξτε έξω αυτόν τον ακατάλληλο τύπο. Υ.Γ. Φταίνε και κάποιοι που τον επικροτούν. Ο φίλος μου μπορεί να μη βλέπει το μήνυμά μου, όμως εγώ δεν θα μπορούσα να τον αφήσω εκτεθειμένο».

Read More

And More