Σάκης Αρσενίου: Λίγες μέρες μετά την διάρρηξη στο αυτοκίνητό του, έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης

Το μεσημέρι της περασμένης Κυριακή, ο Σάκης Αρσενίου έπεσε θύμα διαρρηκτών, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος στους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram.

Ο γοητευτικός τραγουδιστής βρισκόταν για μπάνιο σε beach bar στον Ποταμό Επανομής στη Θεσσαλονίκη, όταν άγνωστοι έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου και κατάφεραν να αποσπάσουν χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα.

«Το μπανάκι μας βγήκε ξινό. Δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί οι τύποι, που για κακή τους τύχη θα τους βρω», είχε γράψει τότε ο Σάκης, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του παραβιασμένου αυτοκινήτου του.

Σαν να μην έφτανε αυτό όμως, το βράδυ της Τετάρτης, ο καλλιτέχνης αντιλήφθηκε ότι στο Instagram έχει δημιουργηθεί λογαριασμό που χρησιμοποιεί το όνομά του και προσωπικές φωτογραφίες του, ενώ απαντά σε μηνύματα παριστάνοντας πώς είναι ο ίδιος.

Φανερά ενοχλημένος, λοιπόν, έσπευσε να ενημερώσει σχετικά με αυτό τους διαδικτυακούς του φίλους, ζητώντας τους να κάνουν “αναφορά” στο ψεύτικο προφίλ, προκειμένου να διαγραφεί άμεσα.

Κι ενώ αρχικά προσπάθησε να διακωμωδήσει το γεγονός ότι ο χρήστης του πλαστού account χρησιμοποιεί το username του ελαφρώς παραλλαγμένο, όταν έλαβε κάποια μηνύματα που είχε στείλει παριστάνοντας εκείνον, αφού τα ανήρτησε στα instastories του, σχολίασε: “Η βλακεία είναι ανίκητη. Μιλάμε για μεγάλο πρόβλημα”  και αποκάλυψε πώς θα απευθυνθεί στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Λίγες ώρες αργότερα, το fake προφίλ “κατέβηκε” και ο Σάκης ανακουφισμένος έσπευσε να το ανακοινώσεις στους θαυμαστές του, ευχαριστώντας τους παράλληλα για τη βοήθειά τους.

Read More

And More