Σάκης Αρσενίου: Μας συστήνει τον πατέρα του – Δες πόσο μοιάζουν μεταξύ τους!

Ο Σάκης Αρσενίου είναι ένας από του πιο ταλαντούχους κι επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς της, με πολλές επιτυχίες και μεγάλες συνεργασίες στο ενεργητικό του. Ο γοητευτικός τραγουδιστής είναι λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, μέσα από το οποίοι μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους και θαυμαστές στιγμές από την καθημερινότητά του, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Χθες το βράδυ, ο Σάκης έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στο προφίλ του, δημοσιεύοντας μια selfie με τον πολυαγαπημένο του πατέρα, ο οποίος είχε τα γενέθλιά του. Με τον τρόπο αυτό, λοιπόν, θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια “χρόνια πολλά” και να του εκφράσει δημόσια την αγάπη που του τρέφει.

“Χρόνια πολλά στον Άντρα που Αγαπάω και Θαυμάζω όσο κανένα άλλο στον κόσμο! Που με μεγάλωσε και μου έμαθε να είμαι πάνω απ όλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ … που δεν μου έχει αρνηθεί και δεν μου έλειψε ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ Π Ο Τ Ε!!! Σ’ αγαπάω όσο τίποτα!!! (και ας μαλώνουμε σαν τα σκυλιά ώρες ώρες)… Να τα 1000σεις Πατέρα μου”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Τι λες, μοιάζουν μεταξύ τους;

Read More

And More