Σάκης Ρουβάς, Alice Cooper, Ρίτα Γουίλσον και Φοίβος στο Μουσείο της Ακρόπολης

Ένα φιλανθρωπικό δείπνο – Gala πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 27/6 στο Μουσείο Ακρόπολης με πολλούς καλλιτέχνες να δίνουν το παρών.

Μια βραδιά αφιερωμένη στον Desmond Child και τους φίλους του που ενώνουν τις δυνάμεις τους στη αποψινή συναυλία Desmond Child Rocks The Parthenon στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού με σκοπό την υποστήριξη του του αιτήματος της Ελλάδος για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα.

O Γενικός Διευθυντής του Μουσείου Ακρόπολης, Νίκος Σταμπολίδης, υποδέχθηκε και ξενάγησε στους εκθεσιακούς χώρους του Μουσείου τους Desmond Child, Alice Cooper, Rita Wilson, The Rasmus, Kip Winger, Chris Willis, Andreas Carlsson, Tabitha Fair, Φοίβο, Σάκη Ρουβά και Γιώργο Λεμπέση.

Την εκδήλωση προλόγισαν ο Δήμαρχος Αθηναίων κος Κώστας Μπακογιάννης, η Υπουργός Παιδείας και η Νίκη Κεραμέως, και τέλος μίλησε ο ίδιος ο Desmond Child που για άλλη μία φορά αναφέρθηκε στην αγάπη του στην Ελλάδα που τη θεωρεί το δεύτερο σπίτι του και φυσικά τόνισε την υποστήριξη του στο αίτημα της Ελλάδος για την επανένωση των γλυπτών του Παρθενώνα.

Προηγήθηκε ξενάγηση των καλλιτεχνών από τον Γενικό Διευθυντή του Μουσείου Ακρόπολης καθηγητή κ. Νικόλαου Σταμπολίδη, ο οποίος και εκπροσώπησε τη χώρα μας και το αίτημά της στη Διακυβερνητική Επιτροπή της UNESCO για την Επιστροφή των Πολιτιστικών Αγαθών στις Χώρες Προέλευσης το Μάιο του 2022.

Τα λαμπρά ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον θρυλικό Desmond Child σε μια ζωντανή συναυλία με σκοπό την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα, απόψε 27 Ιουνίου 2022, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Ο Alice Cooper, η Bonnie Tyler, η Rita Wilson, ο Σάκης Ρουβάς, οι The Rasmus, ο Γιώργος Λεμπέσης, ο Leo Dante, ο Kip Winger, ο Chris Willis, η Tabitha Fair, ο Justin Benlolo και ο Andreas Carlsson!

Να προσθέσουμε πως μέρος των εσόδων της συναυλίας θα δοθούν στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More