Σάκης Ρουβάς: Απόλαυσε με τα παιδιά του ένα ξεχωριστό θέαμα! [pics]

Σάκης Ρουβάς: Απόλαυσε με τα παιδιά του ένα ξεχωριστό θέαμα! [pics] | tlife.gr

Μια ξεχωριστή έξοδο με τα παιδιά του έκανε πριν λίγες μέρες ο Σάκης Ρουβάς. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ πήρε την Αναστασία, τον Αλέξανδρο και την Αριάδνη και βρέθηκε στο Tae Kwon Do για να απολαύσει την παράσταση “Shaolin The Legend”. Οι αυθεντικοί Σαολίν μοναχοί από την Κίνα που συμμετείχαν στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων του Πεκίνου, ήρθαν στην Αθήνα και ο Σάκης Ρουβάς με τα αγγελούδια του βρέθηκαν στην παράσταση και εντυπωσιάστηκαν.

Ο Σάκης μάλιστα, ανέβηκε και στη σκηνή μαζί με τις δυο κόρες και τον γιο του και βίωσαν ένα εξαιρετικό θέαμα μπαίνοντας στην ατμόσφαιρα των ταινιών «Τίγρης και δράκος», ‘Ήρωας” και «Ιπτάμενα στιλέτα» σε μια υπερπαραγωγή που απέδειξε μια ακόμα φορά τη δύναμη της ανθρώπινης ψυχής.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Πετάνε στον αέρα, εντυπωσιάζουν με τα σπαθιά τους, σπάνε πέτρες στο σώμα ή το κεφάλι τους, ακουμπάνε τα σώματά τους πάνω σε λόγχες και όλα αυτά σε μια κατανυκτική ατμόσφαιρα με αναμμένα κεριά και εντυπωσιακά σκηνικά! Η αυθεντική ομάδα μοναχών Σαολίν ταξιδεύει και πάλι από τον ναό των Σαολίν στην Κίνα προς την Ευρώπη για να αφήσει άναυδο το κοινό με τα κατορθώματά του! Αμέσως μετά το Παρίσι ήρθαν και στην Αθήνα.

Η ιστορία μιλάει για τους μοναχούς που δίνουν ζωή όπως η γη, υποχωρούν όπως το νερό, μαστιγώνουν όπως ο αέρας και καίνε όπως η φωτιά. Το βάρος του σώματος ξεπερνιέται, δεν υπάρχει ανασταλτικός παράγοντας ανάμεσα στις σκέψεις και τις κινήσεις, φτερωτά βέλη πιάνονται στον αέρα και η διάβαση πάνω από το νερό ή μέσα από την φωτιά δεν είναι πια μυστήριο. Ίσως είναι για μας μυστήριο ακόμη και στον 21ο αιώνα, αλλά όχι για την παραδοσιακή γνώση.

Ιδρυτής της πολεμικής τέχνης των Σαολίν θεωρείται ο μοναχός βουδιστής Bodhidarma, ο οποίος πέρασε στην Κίνα από τις Ινδίες. Ίδρυσε ένα σύστημα ψυχοσωματικής πειθαρχίας το οποίο αργότερα μετασχηματίστηκε στα διάφορα είδη πολεμικών τεχνών που επικρατούν στην Ανατολή.

Οι λάτρεις των θεαματικών και εντυπωσιακών παραστάσεων αλλά και εκείνοι της τέχνης του Kung Fu θα βιώσουν, την ατμόσφαιρα των ταινιών «Τίγρης και δράκος», ‘Ήρωας», «Ιπτάμενα στιλέτα» σε μια υπερπαραγωγή που θα αποδείξει για μια ακόμα φορά την δύναμη της ανθρώπινης ψυχής.

READ more