Σάκης Ρουβάς: Έφερε τα Χριστούγεννα στην Αθήνα στέλνοντας μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας!

Σάκης Ρουβάς: Έφερε τα Χριστούγεννα στην Αθήνα στέλνοντας μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας! | tlife.gr

Η Αθήνα φόρεσε τα γιορτινά της και ξεκίνησε και επίσημα η εορταστική περίοδος εν όψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Κάτι που έχουν κάνει ήδη πολλές ακόμα ευρωπαϊκές και διεθνείς πρωτεύουσες του κόσμου.

Το σύνθημα για την φωταγώγησης της πόλης δόθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην πλατεία Συντάγματος σε μία εκδήλωση που πέρασε το πιο δυνατό μήνυμα αγάπης, ενότητας και αισιοδοξίας.

Κάτι που τόνισε και ο δήμαρχος της πόλης, Γιώργος Καμίνης χαιρετώντας τους χιλιάδες κόσμου που βρέθηκαν από νωρίς στο κέντρο. “Φέτος τα Χριστούγεννα η Αθήνα στέλνει μήνυμα αλληλεγγύης, ειρηνικής συνύπαρξης και συναντίληψης των λαών”, τόνισε.

«Η δημοκρατία και η ελευθερία δεν θα κάνουν το χατίρι σε εκείνους τους λίγους που επενδύουν στον φόβο», συμπλήρωσε κάνοντας σύνδεση με τα πρόσφατα τραγικά γεγονότα στο Παρίσι.

Στη συνέχεια την σκυτάλη πήρε ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης, Σάκης Ρουβάς, ο οποίος ενίσχυσε με την παρουσία του την γιορτινή ατμόσφαιρα που επικράτησε.


Ο Σάκης Ρουβάς επέλεξε για τη βραδιά κοστούμι Dolce & Gabbana

Δεν έλειψαν ούτε αυτή τη φορά οι έντονες εκδηλώσεις αγάπης προς το πρόσωπό του -με τις θαυμάστριες να τον αποθεώνουν φωνάζοντας το όνομά του- που συνεχίστηκαν καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Ο Σάκης Ρουβάς μαζί με την Big Band του δήμου Αθηναίων ερμήνευσαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ενώ συμμετείχε και η νεανική χορωδία του Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης υπό τη διδασκαλία της Κατερίνας Βασιλικού.

Τα τραγούδια που ερμήνευσαν ήταν το »Feliz Navidad», το »White Christmas», το »Ο μικρός τυμπανιστής» με τη συνοδεία του μικρού Βασίλη στο τύμπανο, το “Χρόνια πολλά” από τη δισκογραφία του κορυφαίου Έλληνα καλλιτέχνη και το διαχρονικό “Imagine”.

Νωρίτερα, το κέντρο της Αθήνας πλημμύρισαν μουσικές καθώς τμήματα της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Πνευστών του δήμου Αθηναίων, ξεκίνησαν ταυτοχρόνως, από την πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην πλ. Κοτζιά) και το σταθμό του Μετρό στο Μοναστηράκι και κατέληξαν στην πλατεία Συντάγματος, όπου υποδέχονταν τον κόσμο δημιουργώντας εορταστική ατμόσφαιρα.

READ more