Σάκης Ρουβάς: Έκανε την απονομή των νικητών στον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο! Βίντεο

Στη Θεσσαλονίκη ήταν στραμμένα τα βλέμματα του αθλητικού κόσμου της χώρας -και όχι μόνο- αυτή την Κυριακή. Η συμπρωτεύουσα υποδέχτηκε χιλιάδες δρομείς που πήραν μέρος στον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο “Μέγας Αλέξανδρος”. Στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς για τη Βόρεια Ελλάδα βρέθηκαν και πολλοί εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz. Κάποιοι από αυτούς φόρεσαν τα αθλητικά τους και έτρεξαν, άλλοι τίμησαν το θεσμό με την παρουσία τους και κάποιοι βρέθηκαν εκεί για να βραβεύσουν τους νικητές.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις ποιοι διάσημοι έτρεξαν

Ο Σάκης Ρουβάς ήταν ανάμεσα στους απονεμητές και συνεχάρη τις γυναίκες που τερμάτισαν πρώτες. Οι νικήτριες ήταν οι: Zeritu Walujpa Begashaw (2.40.49), Stellah Barsosio (2.40.54) και Marija Vrajic (2.47).

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ στηρίζει πάντα τέτοια γεγονότα. Άλλωστε και ο ίδιος ήταν αθλητής και γνωρίζει τη σημασία του αθλητισμού και μάλιστα προσπαθεί ν ατο περάσει αυτό και στα παιδιά του. Χαρακτηριστικό είναι ότι στον 32ο Αυθεντικό Μαραθώνιο που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα πήγε μαζί με την κόρη του, Αναστασία.


Αυτή τη φορά βρέθηκε στην συμπρωτεύουσα, το απόγευμα του Σαββάτου, συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του, Κωνσταντίνο Καφίρη.


Ο Σάκης έζησε όλη την ένταση και την προσπάθεια των αθλητών αλλά και τον τερματισμό του. Αυτό που του έμεινε από την ημέρα είναι ένα μήνυμα που προσπάθησε να μεταφέρει και στους θαυμαστές του μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram.

Read More

And More