Σάκης Ρουβάς: Επικοινωνεί με τους θαυμαστές του μέσα από τα #radiofona

Το νέο τραγούδι του Σάκη Ρουβά θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο των playlist σε όλα τα “Ραδιόφωνα” και όχι μόνο. Πρόκειται για τη νέα του συνεργασία με του κορυφαίου Έλληνα σταρ με τον Γιώργο Θεοφάνους.

Ένα ερωτικό κομμάτι που θα σε συναρπάσει με τη μουσική, το στίχο αλλά και την ξεχωριστή ερμηνεία του Σάκη. Ο ίδιος μας έδωσε μία μικρή γεύση από το ρεφρέν μέσα από μία πρωτοποριακή ενέργεια στα social media.


Ο Σάκης επιβεβαιώνει με αυτό την πολύ καλή του σχέση με τις νέες τεχνολογίες αλλά και στηρίζει την επιλογή του να επικοινωνεί με αυτό τον άμεσο τρόπο με τους θαυμαστές του. Κι εκείνοι ανταποδίδουν με χιλιάδες likes και σχόλια με το #radiofona να αλλάζει -δανειζόμενη τους στίχους του τραγουδιού- σε μια στιγμή, της ζωής τους τα μονότονα!


Λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία του νέου sinlge, μοιράζεται μαζί τους το νέο του τραγούδι ευχαριστώντας παράλληλα και τον συνθέτη των επιτυχιών.


Αν είσαι αρκετά παρατηρητική, θα διαπιστώσεις ότι ο Σάκης έκανε ένα “μαγικό” ανεβάζοντας τα τρία διαφορετικά αποσπάσματα στο instagram με τέτοιο τρόπο ώστε να συνθέτουν μία ενιαία εικόνα!

Read More

And More