Σάκης Ρουβάς: Επιστρέφει με το φαντασμαγορικό The Ace Of Hearts Tour στη Θεσσαλονίκη!

Σε έναν από τους τελευταίους σταθμούς του φαντασμαγορικού The Ace Of Hearts Tour θα απολαύσουν τον Σάκη Ρουβά όσοι βρεθούν απόψε στη Θεσσαλονίκη. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, έχοντας πραγματοποιήσει μοναδικά live σε κλειστά και ανοιχτά στάδια της Ελλάδας, επιστρέφει για δεύτερη φορά στην συμπρωτεύουσα.

Αυτή τη φορά θα παρουσιάσει το μουσικό του υπερθέαμα στο πλαίσιο της ΔΕΘ και φρόντισε να μας ενημερώσει για το ταξίδι του ανεβάζοντας μία φωτογραφία στον λογαριασμό του στο instagram. Φυσικά, χρειάστηκαν λίγα μόλις λεπτά για να πάρει εκατοντάδες likes και σχόλια.

Φαίνεται πως οι θαυμάστριές του τον πεθύμησαν αφού είχε περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που ανέβασε κάποια φωτογραφία. Ήταν μία selfie από τις διακοπές του στη Μεσσηνία και μπορείς να την ξαναδείς εδώ!

“Tonight we will reach the #sky together #theaceofheartstour returns to #thessaloniki see you at #madnorthstage #ΔΕΘ”, έγραψε ο Σάκης στη λεζάντα κάτω από την φωτογραφία. Φαίνεται πως ανυπομονεί για ένα ακόμη δυνατό live και είναι έτοιμος να ξεσηκώσει το κοινό!

ΔΕΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Σάκης Ρουβάς: Το TLIFE τον “τσάκωσε” λίγο πριν τη συναυλία στη Θεσσαλονίκη! Video

Σάκης Ρουβάς: Όλα όσα έγιναν στη μεγάλη συναυλία στη Θεσσαλονίκη! Video

Σάκης Ρουβάς στο TLIFE: «Ανυπομονώ να ζήσω με τον κόσμο τα πιο δυνατά live!»

Η τελευταία του συναυλία με την οποία θα ολοκληρωθεί αυτή η διαδραστική μουσική εμπερία θα είναι στην Αθήνα, στις 11 Οκτωβρίου. Θα επιστρέψει ξανά για να κλείσει τον κύκλο του από εκεί όπου άρχισε…

ΔΕΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Σάκης Ρουβάς: Εντυπωσιακή έναρξη στο “The Ace of Hearts Tour”! Video

Ο Σάκης επέστρεψε εκεί που χτυπάει η καρδιά του…


Σάκης Ρουβάς: Έγινε μούσκεμα στη σκηνή! Video

Σάκης Ρουβάς: Οι καλύτερες στιγμές του στο “The Ace of Hearts Tour”! Video

Οι διάσημοι που παρακολούθησαν το υπερθέαμα Τhe Ace Of Hearts Tour, με τον Σάκη Ρουβά!

Read More

And More