Σάκης Ρουβάς: Έρχεται ακόμα πιο κοντά με τους θαμαστές του!

Μια ιδιαίτερη σχέση έχει χτίσει ο Σάκης Ρουβάς με το κοινό του εδώ και 25 χρόνια.. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ επιδιώκει την ανταλλαγή ενέργειας με τους θαυμαστές του και ανταποδίδει την αγάπη τους σε κάθε ευκαιρία. Αυτό δε γίνεται μόνο μέσα από τις εμφανίσεις τους στο stage -φέτος τον βλέπουμε στο Estate μαζί με τους Onirama– αλλά και με πολλούς ακόμα τρόπους που έχει βρει για να επικοινωνεί μαζί τους. Ένας από αυτούς είναι και τα social media.

Ο Σάκης ενδιαφέρεται πολύ για τη νέα τεχνολογία και την αξιοποιεί ακόμα και στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Κάθε φορά είναι ένα βήμα πιο μπροστά και επιδιώκει μαζί με τους συνεργάτες του να κάνει πράγματα που απαιτούν τεχνογνωσία!

Φυσικά, η τεχνολογία είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για να είναι πιο κοντά και με τους θαυμαστές του. Αυτή τη φορά τον βλέπουμε να γίνεται μέλος και του Snapchat προκαλώντας αναστάτωση στις “ρουβίτσες” που δεν χορταίνουν να τον βλέπουν σε πιο… προσωπικές στιγμές.

Let’s rock on Snapchat! SROUVAS #snapchat #snapchatgreece

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις


Τι είναι το Snapchat και πώς λειτουργεί;

Το Snapchat είναι μία εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων φωτογραφιών, βίντεο και κειμένου που γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής. Αυτό που την ξεχωρίζει είναι το γεγονός πως τα μηνύματα τα οποία στέλνονται έχουν μικρή διάρκεια ζωής. Ο κάθε χρήστης ανεβάζει τη φωτογραφία του και προβάλλεται για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στους “φίλους” του έως ότου διαγραφεί αυτόματα.

Συνολικά, υπάρχουν πάνω από 100 εκατομμύρια ενεργοί χρήστες οι οποίοι χρησιμοποιούν το Snapchat για να στέλνουν “αυτοκαταστρεφόμενα” μηνύματα προς τους φίλους τους. Ανάμεσά τους είναι και πολλοί διάσημοι ή μεγάλες εταιρείας που το χησιμοποιούν για εμπορικούς λόγους και για να τρέξουν ακόμα και διαφημιστικές καμπάνιες.

Read More

And More