Σάκης Ρουβάς: Φινάλε με διάσημους φίλους για το The Ace Of Hearts Tour!

Μετά από 6 μήνες περιοδείας σε όλη την Ελλάδα, ο Σάκης Ρουβάς και το The Ace of Hearts Tour έριξαν αυλαία στο Tae Kwon Do, εκεί όπου ξεκίνησαν όλα στις 26 Απριλίου και το πρώτο σταθμό του γνωστού καλλιτέχνη.
Το The Grand Finale έγινε σε κλίμα συγκίνησης, από τον Σάκη που λίγο έλειψε να δακρύσει στη σκηνή όταν ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη του, αλλά και εορτασμού, αφού οι επώνυμοι φίλοι του φρόντισαν η τελευταία συναυλία της περιοδείας να γίνει μια μεγάλη γιορτή.
Από εκεί δεν έλειψε η σύντροφός του Κάτια Ζυγούλη, που βρέθηκε στην αρένα σε απόσταση αναπνοής από τη σκηνή, τραγούδησε τα περισσότερα κομμάτια του Σάκη (κυρίως το “Σ’ έχω ερωτευτεί” και το “Παράφορα”) και αντάλλαξε πολλά βλέμματα με τον καλό της, την ώρα που βρισκόταν on stage.

Λίγο πιο δίπλα στα golden stand της αρένας ήταν η Μαρία Μπεκατώρου, που σαν γνήσια νησιώτισσα από το Ιόνιο όπως και ο Σάκης (η Μαρία από την Κεφαλονιά και ο Σάκης Κέρκυρα) πήρε το μικρόφωνο σαν θαυμάστρια και τραγούδησε μαζί του στη σκηνή. Εκτός από εκείνη, σε μη προγραμματισμένη εμφάνιση -το τονίζω- στο stage ανέβηκε η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, αλλά και πολλές μικρές θαυμάστριες του Σάκη που τον συγκίνησαν.

Επιστρέφοντας όμως, στους επώνυμους φίλους του που τον στήριξαν στον τελευταίο σταθμό της περιοδείας συναντάμε την Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα. (Δες εδώ φωτογραφίες του ζευγαριού)

Δεν αποκλείεται το ζευγάρι να αποφάσισε μάλιστα από τότε που είχε γίνει η συνάντησή του με τον Σάκη Ρουβά στην παρουσίαση του προγράμματος του Ant1 να βρεθεί στο λαμπερό event.

Ακόμη, το “παρών” έδωσαν ο Γιάννης Λάτσιος, η Μαρί Κυριακού, η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Θέμης Γεωργαντάς από την οικογένεια του Ant1.

Ενώ, πιστή στο ραντεβού με τον Σάκη ήταν και η Ελεονώρα Μελέτη.

Τι έγινε όμως, στα παρασκήνια;
Εκεί εκτός από τον Σάκη Ρουβά, του Onirama, τους Otherview και την Δούκισσα Νομικού που ετοιμάζονταν για το live συναντήσαμε τον γιο του Nicolas Sarkozy, τον DJ Mosey -κατά κόσμον Pierre Sarkozy– που ήρθε στην Ελλάδα ειδικά για τη συναυλία με τον Σάκη και έπαιξε μουσική, αλλά και την Xenia Ghali που βρέθηκε στα dexx.

Δες φωτογραφίες:

Η Δούκισσα Νομικού με το μπλουζάκι του The Ace Of Hearts Tour…

Ο Σάκης Ρουβάς πριν βγει στη σκηνή…

Μαρί Κυριακού

Έλενα Παπαβασιλείου

Otherview

Onirama μας ρώτησαν… τι είναι η αγάπη;

Λάουρα Νάργες

Η Ράνια Θρασκιά με τον σύζυγό της Ανδρέα Φωτόπουλο

Γιώργος Μανίκας με την σύζυγό του Έλλη Γελεβεσάκη

Κώστας Φραγκολιάς

Χρύσανθος Πανάς, Χριστίνα Πολίτη

Λυδία Παπαϊωάννου, Θέμης Γεωργαντάς

Χριστίνα Πολίτη, Ράνια Θρασκιά

Γιώργος Μανίκας με την Έλλη Γελεβεσάκη και τον Στέλιο Χανταμπάκη

Xenia Ghali με τον Διονύση Πυρομάλη

Ο Στέλιος Χανταμπάκης με την Όλγα Πηλιάκη και τον γιο τους ντυμένο με το μπλουζάκι του Σάκη…

Xenia Ghali

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου με τον Δημήτρη Γιώτη

Read More

And More