Σάκης Ρουβάς: Γίνεται… δάσκαλος του γκολφ και φωτογραφίζεται για γνωστό περιοδικό!

Τα μαθήματα του γκολφ δεν πήγαν χαμένα και ο Σάκης Ρουβάς φαίνεται πως αναλαμβάνει τώρα… ρόλο δασκάλου (αλλά και δεινού γκολφέρ) στη νέα του φωτογράφιση για γνωστό περιοδικό.
Ο δημοφιλής τραγουδιστής βρέθηκε στα τέλη Αυγούστου στο Ηράκλειο της Κρήτης όπου φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες του περιοδικού BLUΕmagazine της Aegean και της Olympic Air, στο ανακαινισμένο Crete Golf Club και το αποτέλεσμα ήταν… εντυπωσιακό.

Το ταξίδι μου με το BLUE στην αγαπημένη μου Κρήτη απεικονίζεται σ’ ένα υπέροχο φωτογραφικό οδοιπορικό στο #TheCreteGolf και στην πόλη του Ηρακλείου #BLUEmagazine #Cover #Crete #Greece #VisitGreece

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις

Ο Σάκης έδειξε πρόσφατα (από πέρσι το καλοκαίρι) στους θαυμαστές του την αγάπη του για το άθλημα, συνάντησε την διεθνούς φήμης αθλήτρια του επαγγελματικού γκολφ, Nicole Castrale -και έμαθε τα μυστικά της επιτυχίας της- και συμμετείχε το καλοκαίρι για πρώτη φορά, στο “Aegean Airlines ProAm”, το οποίο συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια, ως μέλος της ομάδας “Elpida GolfAthlon”.

Και όπως καταλαβαίνεις το γκολφ έγινε η εμμονή του… Πώς να μην συμμετέχει λοιπόν και στη φωτογράφηση του γνωστού περιοδικού στην Κρήτη με αφορμή την ανακαίνιση του γηπέδου και της άνθησης του συγκεκριμένου sport στο νησί;
Γι’ αυτό δέχτηκε με χαρά να συμμετάσχει στην καμπάνια και ανέβασε στα social media μία φωτογραφία με το εξώφυλλο του περιοδικού γράφοντας: “Το ταξίδι μου με το #BLUEmagazine στην αγαπημένη μου #Crete, στο #TheCreteGolf και στην πόλη του Ηρακλείου”..

Η φωτογραφία δείχνει τον τραγουδιστή σε ρόλο δασκάλου να διδάσκει στους μικρούς γκόλφερ τα μυστικά του παιχνιδιού, στην ακαδημία γκολφ που λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του υπερσύγχρονου club. Σύμφωνα μάλιστα, με πληροφορίες, το ύψος της επένδυσης για την ανακαίνιση του γηπέδου ανήλθε στα 8 εκατ. ευρώ και διήρκησε έναν χρόνο, δίνοντας στους επισκέπτες της Κρήτης ένα υπερσύγχρονο golf club διεθνών προδιαγραφών, 18 οπών, καθιστώντας την Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης σε έναν διεθνή γκολφικό προορισμό.

Read More

And More