Σάκης Ρουβάς – Γιώργος Νταλάρας: Η κόντρα τους καλά κρατεί – Θα «κλάψεις» με το viral video του zappIT

Σε πρόσωπο των ημερών έχει αναδειχθεί τις τελευταίες ημέρες ο Γιώργος Νταλάρας.

Ο ερμηνευτής, αφού άφησε… τους δημοσιογράφους και τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τα… μπιφτέκια, αποφάσισε να στρέψει και πάλι το ενδιαφέρον του σε έναν παλιό του γνώριμο, τον Σάκη Ρουβά.

Πριν από χρόνια, ο Γιώργος Νταλάρας είχε χαρακτηρίσει τον Σάκη Ρουβά ως ένα καλό και ευγενικό παιδί, με τραγούδια όμως, χωρίς καμιά ουσία.

Μάλιστα, το γεγονός πως ο Σάκης Ρουβάς «τόλμησε» το 2015 να ερμηνεύσει το «Άξιον Εστί», σε μια συναυλία αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, όπως φαίνεται είναι κάτι που ο Γιώργος Νταλάρας δε μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει. Και γιατί δεν μπόρεσε να το ξεπεράσει; Γιατί ο Σάκης επέλεξε να μην ακούσει τη συμβουλή του και να μην εμβαθύνει στη μουσική, όπως εκείνος του είχε υποδείξει πριν… 30 χρόνια.

Και τώρα, σχεδόν 10 χρόνια μετά, ο Γιώργος Νταλάρας θέλησε να θυμηθεί και πάλι εκείνη τη στιγμή της καριέρας του Σάκη Ρουβά, και σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» ανέφερε:

«Νομίζω ότι ο κάθε ένας από εμάς έχει δικαίωμα στην αυτομόρφωση και την αυτοβελτίωση. Αν μου πεις “ναι αλλά τον πήραμε τον Ρουβά και τραγούδησε στη Νέα Σμύρνη το Άξιον Εστί”. Κάνατε λάθος. Γιατί το παιδί ούτε να το εκφράσει δεν μπορεί ούτε καν ξέρω αν έχει καταλάβει τι λέει το Άξιον Εστί, πως γεννήθηκε και κάτω από ποιες συνθήκες! Δεν έχει και καμία σημασία να το ξαναπεί ένας άνθρωπος, του οποίου η φωνή δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν από τους τραγουδιστές που μπορούν να εκφράσουν αυτό».

«Κόκκινο πανί» όμως για τον Γιώργο Νταλάρα δεν είναι μόνο αυτό. Καθώς, αν τον πείραζαν μια φορά τα μπιφτέκια που διαφήμισε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, φαντάσου πόσο τον ενοχλούν οι διαφημίσεις που έχει συμμετάσχει ο Σάκης Ρουβάς, αλλά και η ενασχόληση του pop star με την καλλιέργεια λαχανικών…

Κι ο Σάκης όμως εκεί… αμετανόητος μας δείχνει το θερμοκήπιό του και στους δημοσιογράφους που τον κυνηγούν για μια αντίδραση προς τον Γιώργο Νταλάρα δηλώνει… «αγάπη μόνο»!

Δες ΕΔΩ το viral video του Zappit γι’ αυτή την κόντρα!

Read More

And More