Σάκης Ρουβάς: Γιόρτασε τα γενέθλιά του στη σκηνή με την Κάτια Ζυγούλη και τους φίλους του! [pics,vid]

Σάκης Ρουβάς: Γιόρτασε τα γενέθλιά του στη σκηνή με την Κάτια Ζυγούλη και τους φίλους του! [pics,vid] | tlife.gr

Με δεκάδες ευχές, χαμόγελα και μια τούρτα υπερπαραγωγή γιόρτασε τα 46α γενέθλιά του ο Σάκης Ρουβάς. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ βρέθηκε στη σκηνή του Estate -όπου έκανε πρεμιέρα πριν λίγο καιρό- και αποθεώθηκε από το κοινό και τους φίλους του, που ήταν κοντά του για να γιορτάσουν μαζί του. Ανάμεσά τους φυσικά ήταν η πάντα κομψή και κούκλα σύζυγός του Κάτια Ζυγούλη που φρόντισε για το party έκπληξη στον Σάκη.

Αρχικά στο stage μαζί με τον Σάκη βρέθηκε ο καλός του φίλος Θέμης Γεωργαντάς που τον αιφνιδίασε με όλη την ομάδα του φέρνοντας μια τούρτα – υπερπαραγωγή και δίνοντας τις ευχές τους. Η τούρτα του Σάκη που επιμελήθηκαν τα ζαχαροπλαστεία Papaspirou ήταν 3D και είχε πάνω ένα μικρόφωνο και από τα αγαπημένα outfit του αγαπημένου ερμηνευτή.

Μετά την έκπληξη με την τούρτα, το μικρόφωνο πήρε ο Κωστής Μαραβέγιας, που βρέθηκε στα γενέθλιά του Σάκη με την Τόνια Σωτηροπούλου και του τραγούδησε το Happy Birthday. Ενώ, από το παρεάκι τους δεν έλειψε και ο Πάνος Μουζουράκης που τραγούδησε αγκαλιά με τον Σάκη.

Από το πλευρό του Σάκη όμως, δεν έλειψε και η Κάτια Ζυγούλη. Μαζί με τις φίλες της και πολύ ακόμη κόσμο ευχήθηκε τα καλύτερα στον Σάκη και δεν σταμάτησε να λικνίζεται στους ρυθμούς του κορυφαίου Έλληνα σταρ. Ανάμεσά στους καλεσμένους ήταν η Τζένη Τζιβεριώτη, η Εύα Νάθενα, η Άννα Μενενάκου, ο Κωστής Μαραβέγιας με την Τόνια Σωτηροπούλου, ο Πάνος Μουζουράκης, η Χριστίνα Πολίτη και πολλοί ακόμη.

Σύσσωμο, όμως βρέθηκε και το fan club του Σάκη που κρατούσε τούρτες σε σχήμα αστεριού για να κάνει μια ευχή ο αγαπημένος τους σταρ.

Δες φωτογραφίες:

Κάτια Ζυγούλη

Εύα Νάθενα με τον σύζυγό της Κώστα Λαμπρόπουλο

Τζένη Τζιβεριώτη

Τόνια Σωτηροπούλου, Κωστής Μαραβέγιας

Θέμης Γεωργαντάς

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

READ more