Σάκης Ρουβάς: Η ανυπομονησία των θαυμαστριών του και ο τρόπος που τις ξεσηκώνει!

Αντίστροφα μετρούν θαυμάστριες και θαυμαστές του Σάκη Ρουβά για την μεγάλη επιστροφή στη νυχτερινή διασκέδαση της Θεσσαλονίκης. Η μεγάλη πρεμιέρα στο S Club @Stage live είναι την ερχόμενη Παρασκευή, στις 23/10.

Τα χρόνια περνούν και η αγάπη για τον κορυφαίο σταρ μεγαλώνει! Ξέρει όμως κι εκείνος να κρατά ζωντανή τη φλόγα ανάμεσά τους… Πριν από λίγες ώρες έκανε repost σε μία από τις θαυμάστριές του που πόζαρε με την αφίσα του και όπως ήταν φυσικό, τις ξεσήκωσε ομαδικά! Τα posts στα social media για τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη είναι αμέτρητα και φυσικά εκείνος ξέρει να λέει ευχαριστώ με τον τρόπο του.

Final Countdown… 7 days left! #Thesaloniki #Premiere #theSclub @ Stage! Thank you @eutux1a #RealLove

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις


Μετά από δύο χρόνια, ο κορυφαίος σταρ επιστρέφει για να παρουσιάσει μία διαδραστική μουσική εμπειρία στο Stage Live στη Θεσσαλονίκη με ένα μοναδικό show για τα ελληνικά δεδομένα που ξεχωρίζει και θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της νυχτερινής διασκέδασης. Η εκρηκτική σκηνική παρουσία του σε συνδυασμό με τις μουσικές εκπλήξεις θα ξεσηκώσουν!

Μαζί του, το πιο δυναμικό συγκρότημα,ΟΝΙRAMA, με τον ανατρεπτικό frontman Θοδωρή Μαραντίνη θα εμφανιστεί στην πόλη που ξεκίνησε να εμφανίζεται τα τελευταία χρόνια και θα χαρίσει αξέχαστες στιγμές.

Read More

And More