Σάκης Ρουβάς: Η αποκάλυψη για την άγνωστη γνωριμία του με την Κάτια Ζυγούλη!

Το βράδυ της Δευτέρας, ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη ΓεωργαντάAfter Dark” και πραγματικά μίλησε για όλα. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν από τους δύο άντρες δεν θα μπορούσε να λείπει η Κάτια Ζυγούλη. Ο γνωστός τραγουδιστής και το μοντέλο πριν λίγες ημέρες γιόρτασαν τα δύο χρόνια γάμου τους, τα οποία δεν είναι τίποτα μπροστά στα 15 χρόνια που είναι μαζί!

Μέχρι χθες γνωρίζαμε ότι η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς γνωρίστηκαν στα γυρίσματα ενός διαφημιστικού spot για γνωστή εταιρία κινητής τηλεφωνίας το 2004 και για τις ανάγκες του οποίου η ξανθιά καλλονή έπρεπε να χαστουκίσει τον ταλαντούχου τραγουδιστή. Ο ίδιος λοιπόν αποκάλυψε ότι η γνωριμία του με την σύζυγό του είχε γίνει καιρό πριν από το διαφημιστικό, σε κάποια βραβεία που είχαν συναντηθεί.

Ο Σάκης Ρουβάς συνέχισε αναφέροντας πως ποτέ δεν φανταζόντουσαν με την Κάτια Ζυγούλη ότι θα γινόντουσαν πολύτεκνοι και πως ζει στο φουλ την ζωή με τα τέσσερα παιδιά τους. Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι έχει σκεφτεί και έχει δηλώσει στην Κάτια ότι θέλει πέντε παιδιά.

Read More

And More