Σάκης Ρουβάς: Η φωτογραφία με τα τέσσερα παιδιά του και το μήνυμα για την γιορτή του Πατέρα!

Σήμερα οι απανταχού μπαμπάδες έχουν την τιμητική τους! Ένας από τους πιο τρυφερούς και αφοσιωμένους πατεράδες της ελληνικής showbiz είναι φυσικά ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος έχει αποκτήσει με την σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη, τέσσερα υπέροχα παιδιά. Σήμερα που είναι η γιορτή του Πατέρα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία όπου ποζάρει με την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον μικρό Απόλλωνα.

“Το πιο γλυκό “βάρος” που θα σηκώσεις ποτέ, είναι αυτό της πατρότητας, όσες επαναλήψεις κι αν χρειαστεί να κάνεις. Βάζεις τις ανάγκες τους και τα θέλω τους πάνω απ´ τα δικά σου, γίνεσαι το στήριγμά τους, η πιο ζεστή αγκαλιά τους και τα αγαπάς περισσότερο απ´ τον ίδιο σου τον εαυτό. Γιατί όλη σου η ζωή, είναι αυτά!” σχολίασε στη λεζάντα της ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, λίγο αργότερα η Κάτια Ζυγούλη δημοσίευσε ένα άκρως τρυφερό βίντεο με πρωταγωνιστές τα τέσσερα παιδιά της να απαντούν στην ερώτηση “Τι νιώθεις στην αγκαλιά του μπαμπά σου;”. Τα αγγελούδια τους απάντησαν ασφάλεια και αγάπη και μας έκαναν να… λιώσουμε!

Χρόνια Πολλά Σάκη!

Read More

And More