Σάκης Ρουβάς: Η ζωή στο σπίτι με τα 4 παιδιά και η πολυαναμενόμενη #Stardome πρεμιέρα! Βίντεο

Ανυπομονεί να επιστρέψει και να απογειώσει τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Ο Σάκης Ρουβάς, μετά από 8 μήνες sold out εμφανίσεων, θέτει και πάλι ψηλά τον πήχη και ετοιμάζεται να γίνει συνώνυμο της διασκέδασης με το νέο πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει στο κέντρο Αθηνών μαζί με την Πάολα. Στο πλευρό τους θα είναι και η Τάμτα. Συμμετέχουν και οι Κωνσταντίνος Κουφός, η Τάνια Μπρεάζου, ο Αντώνης Ντόμινος και η Κασσιανή!

Η συνεργασία αυτή έχει δώσει μεγάλη χαρά στον κορυφαίο Έλληνα σταρ που είναι πανέτοιμος για την προγραμματισμένη πρεμιέρα τους στις 14 Οκτωβρίου. Το μουσικό πρόγραμμα που έχουν ετοιμάσει με τον γενικό τίτλο #Stardome έχει αρχίσει ήδη να κερδίζει το ενδαφέρον των media. O Σάκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Το πρωινό” αλλά και μέσα από το instagram του εξέφρασε την γλυκιά αγωνία που έχει για την πολυαναμενόμενη έναρξη του σχήματος.

“Ανυπομονώ για τη συνεργασία με την Πάολα και την Τάμτα, γιατί πιστεύω θα είναι ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα”, δήλωσε ο Σάκης.

Δεν σταματά όμως εκεί αφού παράλληλα με τις εμφανίσεις του ο Σάκης τρέχει κι άλλα project. Μπορεί ούτε εκείνος ούτε οι συνεργάτες του να αποκαλύπτουν ακόμα τα σχέδιά του αλά σίγουρα μέσα σε αυτά είναι και το θέατρο. “Αγαπώ πολύ το θέατρο κι όποτε έχω την ευκαιρία τρέχω να δω παραστάσει”, δήλωσε τονίζοντας πως σίγουρα θα ξανακάνει θέατρο.

Την επαγγελματική του επιτυχία όμως συμπληρώνει η οικογενειακή ευτυχία. Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη ζωή στο σπίτι μετα 4 παιδιά. “Γίνεται χαμός σπίτι με τα τέσσερα παιδιά, παιδικός σταθμός πια το σπίτι”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο δεύτερος γιος της οικογένειας θα πάρει κι εκείνος ένα όνομα από “Α” ωστόσο, όπως δήλωσε ο διάσημος μπαμπάς του, δεν έχουν αποφασίσει ακόμα. Μέχρι στιγμής ζουν την κάθε στιγμή μαζί του και την μεγαλύτερη αδυναμία φαίνεται να την έχει στον Rουβά junior ο μεγάλος του αδερφός. “Ο Αλέξανδρος έχει τρελαθεί με τον αδερφό το”, αποκαλύπτει ο Σάκης.

Read More

And More